My Hero Ian...tak leh cover!

Semalam was my younger sister birthday yang ke 13
HAPPY BIRTHDAY UNTIE WANIE !!!!
sekarang kan cuti sekolah
so last week balik seremban
bawa balik my younger sister (form 1) - WANIE
ngan my younger brother (darjah 5) - AMIE
saja je buatkan kawan untuk Ian
so..1 june was her buzz day
konon konon nak buat suprise untuk dia
pesan kat ibu n others
jangan wish kat dia dulu
buat buat macam lupa la
petang balik keja
i bawa Acu Amie pegi kedai kek
kat area belakang umah je
wanie tinggal kat umah
tapi tak bawa naik umah pun
tunggu my other bro Ewan datang
tapau kan KFC
pukul 8 lebih baru dia sampai
sementara tu my hero Ian was so busy...
nak kek, mana api (dia panggil happy buzz day - enday api)
tak tau la wanie faham or not
tapi macam nak kantoi jer
bila ewan bawa kek tu
dia kata...
ha! nie la enda api Ian
kantoi la my hero!
tak bule cover line betul...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. hahaha budak2 mana reti nipu...

    ReplyDelete
  2. wakakaaaa alahaiii pakwe encem nih pun x leh kaber wakakakaaa kantoiii..

    ReplyDelete
  3. ermmmm..Ian tu xsuka tipu-tipu nih (jujur)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...