Peraduan Teka Umur

(this is stick mode, new entry scroll down, TQ!)
he he he
banyak betul blog yang anjurkan contest
join je..suka suka
meramaikan peserta sambil tambah kawan baru
kalu ada rezeki menang..best!
yang nie dari blog Azura (baru kenal gak)
dia anjurkan contest nie sempena buzz day dia
suruh teka umur putri-putri dia (yang comel)
tarikh tutup 26 jun pukul 6 petang
masih sempat lagi kalu ada yang nak join
mana tau betul leh menang
tapi yang benarnya saja suka suka je...
emm..rasanya dah ok nie,
syarat pun dah complete so..
tunggu keputusan on 28 Jun je...
wish me luck!
To..Azura (tuan punya blog)
macam macam idea la u all nie,
nanti mummy ayu kalu ada idea best
nak anjurkan contest gak la..
boleh dapat ramai kawan..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. hi
    salam kenal.
    seyum zura baca posting ni
    kadang gelak juga bila teringat contest ni
    sbb patutnya b'day girl yg dapat hadiah, tp kali ni b'day girl yang nak kasi hadiah.

    Hadiah sumbangan suami plak tuh!

    hahaha ok Salam Perkenalan ya...
    (anak2 u pun comeyyyyyy)

    ReplyDelete
  2. Zura ~ tu la pasal, terbalik lak. buzz day girl kasi hadiah..tapi mana tau dapat hadiah special lagi dari hubby u...

    ReplyDelete
  3. nak torai nak toraiiii.. ahakss...

    ReplyDelete
  4. aRe_uDear ~ u, dah tutup la...lambat cikit la mu.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...