Playground...

Last sunday punya citer..
bawak bebudak gie playground
kat area taman tasik perdana
(tak tau pun ada blog gathering,
kalu tak boleh gak singgah)
suka la dak ian n iris
layan kan gambar yang sempat mummy snap
princess suka nye dapat naik buaian
my hero ...
macam tak sakit pun
(yang luka tu, dah kering..getting better)
daddy busy layan abang
mummy jaga adik
tgk apa tu ian?
ian..jangan lari, nanti jatuh!
iris duduk je atas gelongsor...
jadi la kan
Ian main jongkang jongkit ngan sapa?
!
!
!
!
!
wah..iris gelak besar yer....
posing before balik..
ian ngan iris macam tak nak balik jer...
balik dari playground gie pusing pusing
tgk kuda plak kat titiwangsa
nak parking but full
coz ada pertandingan mancing plak
pas jenjalan gie breakfast
kat foodcourt belakang HKL tu
petang plak ada acara lain
apa acaranye?
tunggu next entry....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. comel nyer abg ngn adik.... senang sowang apak jaga..sowang omak jaga..heheh

    ReplyDelete
  2. tgk2x.. mukla iris tgk gayat nek buai hahahaaa.. tomey2.. abg ian die relekss jerr.. cute bangat..

    ReplyDelete
  3. Erm, mummy pown cute la..
    Ian mmg cute
    Iris tu tembam! hehehe

    ReplyDelete
  4. Filla ~ he he he...u pun, boleh la carikan kawan sorang untuk kasih...

    aRe_uDear ~ iris baru kenal playground, yang abang memang la fav...

    jOjet ~ mummy pun cute ker? ko pandai la Jet...

    ReplyDelete
  5. suka nyer dpt pi playground yer.... kalau my daughter pi confirm tak mau balik nyer lepas tue nagis melalak kat situe hehehe...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...