Birthday Tok Abah & Tesco

lagi cerita weekend kami...
balik dr IKEA ptg Sabtu tu...
malam tu Mummy Ayu ngan Ibu
masak nasi minyak
(chewah..macam kenduri kawin plak)
saja jer...
sambil tu...celebrate belated birthday my Ayah
(tak tau dia nak datang, kalu tak leh order kek kat Notti Netti...lagi best)
so..Mummy Ayu pun beli jer a small chocolate cake
so..malam tu buat la suprise kononnya kat Tok Abah
---
hari Ahad malam plak
pegi Tesco lagi
(dah tu je yg dekat)
pas beli brg sikit...
bawak lah Ian & Iris main kat area mainan kat situ
suka bukan main lagi la Ian...
Iris plak..
bila toys tu bergerak..
dia mula lah cuak jer
last last...minta Mummy angkat
tapi kalu toys tu tak gerak dia ok
so..jimatlah..coz takyah masuk token..
he he he
Ian...
kalu boleh semua toys tu dia nak naik
mainan nie pun dia nak main
kena lah Daddy layan...
Ian menang 2 - 0
tak tau la kalau Daddy saje je buat kalah
but...Ian enjoy sgt
Iris...as usual tak nak balik
kenalah Mummy angkat lagi dia....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. happy birthday jugak tantek la kek tu wat sendiri ker ayu???tomei iris....encem ian...hu...hu...

    ReplyDelete
  2. iris ni makin besar makin ayu laa mummy..nk mcm rupa anak omputih pn ade nie..hehehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...