Kenny Rogers & Ikea

salam selasa kenkawan semua..
ha..hari nie baru nak story pasal weekend Mummy Ayu
with Ian & Iris...
Daddy ... as usual busies...
but ada gak masa yg dispendkan ngan kami
malam Fiday yg lepas....
(apa la ayat nie...rojak ka?)
we all gie mamam dinner kat luar
pikir punya pikir nak mamam kat mana
last last we all gie kat sini....
!
!
!
Kenny Rogers...
tak snap pun pic makanan
Daddy tak suka snap snap nie
yg nei snap pun time Daddy gie bank...
bank in kan duit keta
so..Mummy ngan Ian pun snap snap la
yg pic Mummy Ayu & Iris plus pic Mummy Ayu sorang tu..
my hero yg encem tu la snap kan
leh harap dah hero Mummy ..tq dear!!
mamam semua pas tu gie shopping barang dapur kat tesco
as usual Ian & Iris dapat toys lagi...
makin macam kinder garden dah rumah Mummy Ayu tu
ruang tamu dah ada satu part untuk toys diaorang
nak buat bilik untuk diaorang
tapi tak terbuat lagi...
===
pas tu Sabtu nya cerita plak
Daddy work
Tok Umi ngan Tok Abah datang..yeh yeh!!
sabtu tengahari gie jenjalan ke IKEA
tak de beli apa pun
saja jenjalan
Mummy Ayu ngan Ian & Iris
Ian..leka main..
Iris pun sama.
sampai nak balik tu..jenuh tarik tak nak
last last Mummy Ayu angkat je ...
tu pun...nangis.
to be continued.......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. x perasan lak kenny rogers ade kat ikea, tingkat bape ek???

    ReplyDelete
  2. Fida ~ kenny roger tu kat area ampang la dear...bukan kat ikea...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. psssttt..daddy sama ngan papa..kureng suka snap2..hahaha

    ReplyDelete
  5. sedap x KR kt situ..?baru2 nih ktrg g mkn KR kt the mall....X SEDAP....hampeh...ntah ngapa x sedap plk....jgn pegi KR kt sana tau....hehhe...(keji)

    ReplyDelete
  6. best nyer mummy dpt g jenjalan sendiri.. kalau leh drive sendiri dah lama sayer pun g jenjalan.. hehehe

    ReplyDelete
  7. hahha..sama je mcm aQeel..dpt main menda tu jenuh tarik soh balik..ekeke:P

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...