Sbb Mummy Ayu busy semalam....

semalam..lepas siapkan 2 entry tu
terus jengah blog contest
ingat nak jengah separuh2...
sekali bila dh sikit, nak tgk lagi dan lagi dan lagi
tu yg leka..plus bos pun takde...
so..semalam je dah jengah hampir semua
tinggal lagi sikit je nak abis kan ari nie
tu yg busy tu....
tq so much sgt sbb join giveaway tu
sgt appreciate & terharu
bila jengah entry kengkawan..
so kreatif, penuh ngan kata2 nasihat....
touching la dibuatnya
oleh itu...Mummy Ayu akan tambah hadiah lagi
sbb rasa suka sgt...
hadiah yg 4 tu dah ready..tapi will tambah lagi
kira sekarang...
3 hadiah luckydraw..akan dipilih oleh Ian...
3 hadiah entry kreatif ..akan dipilih oleh Mummy Ayu
kalu boleh nak kasi semua yg buat entry kreatif tu
sbb ramai yg buat kreatif...suka sgt....
Mummy Ayu siap printscreen semua entry tau
and save....will share nanti kat sini...
so...tunggu update lagi nanti yer..
insyaallah akan umumkan dlm minggu nie juga...
so that minggu depan leh pos hadiah..
tunggguuuuu....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...