Shopping with Ian

pic snap masa gie tesco kat sban last friday..
ekoran entry nie dan nie
tapi kali nie pic Ian..busy shopping
jomtgk gelagat dia
nie benda wajib la kira nie
tak boleh 1, mesti 2 pkt
sbb kalu tak berebut ngan Iris...
pas tu suka sgt main mesin scan2 nie
semua brg kalu boleh dia nak scan
tgk trolley dia..
dah nak penuh tu
Iris....mana?
v
v
v
v
v
v
Iris senang je
tak banyak ragam
dpt air nutrigen dia
senyap je dok kat trolley
Ian pun biasanya duduk dlm trolley
tapi sbb kat tesco tu,
ada trolley tecik
so..dia pun nak shopping sekali
ini la jadi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. wah....ada geng shopping ler...best tu....
    abg ian pun dah pandai penuhkan trolley dia yerk....nasib baik iris cool jer...

    ReplyDelete
  2. ian sama jer dgn abg ngah... klu gi pasaraya, mesti main2 scan tuh... seme benda nak scan.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. cam sedey je muka iris, wah makin encem la abang ian ni

    ReplyDelete
  4. tak lama lagi jenuh la mummy..iris pun nak troli untuk diri sendiri..hehehehe..mummy lenggang tak yah bawak troli..anak2 je tolak troli

    ReplyDelete
  5. ian nmpk berisi la..
    baru la emsem, hehe...
    nape iris sedih jek tu, tak dpt troli kecik am abg ian ek..hehe..

    ReplyDelete
  6. Seb bek Iris tgk abg dia dok scan dia tak terpengaruh.. Kang jenuh lawan dok scan plak.. :)

    ReplyDelete
  7. dah besar dah ian, dah boleh jadi personal shopper dah.. iris sikitttt je lagi.. kalau iris pandai shopping sure lagi berasap laa kan poket mummy dia hehehe

    ReplyDelete
  8. salam rindu..wuwuwuwu.. ^_^

    hehe..anak2 ni kan..part air tu mmg no.1 diterjahnye..perkara WAJIB tu..hehe..

    ReplyDelete
  9. Samala dgn anak2 kite tu, klu p shpg kt tesco, troli tecik tu la yg dicarinya sampai dpt, pastu suka scan brg cam Ian tu, berebut2...haih! agak2nya semua kanak2 cam tu la...hehe

    ReplyDelete
  10. dh pndai shopping2 ye ian..dh nmpk br dah

    ReplyDelete
  11. wahh..iris suke vitagen! anak na pon samee..sgt suke vitagen!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...