Satu lum abis....dah dpt lagi satu.....

as salam semua
selamat pagi kengkawan...
dah sarapan?
Mummy Ayu baru je lepas sarapan..
my boss lum masuk opis
so....sarapan dulu....tu yg lambat jengah blog
~~~
so..how's ur weekend..?
success??
mine.....alhamdulillah.semua yg dirancang berjalan dgn lancar..
willupdate story later
yg best tu..
novel yg tebal yg ari tu dapat tu
ada Mummy Ayu buat entry autopublish sabtu lepas tu
pun dah nak abis baca...suka!!
dah kat page 759 dah..
best sgt cita dia
nak tau ker?
Mummy Ayu start baca malam sabtu..
nak tido tak ngantuk so..baca dr kul 11 lebih sampai kul 2 pagi
dlm bilik..pakai lampu hp jer..
punya la layan..malam tu je dpt 300 pages...
ahad tu tak dpt nak layan abis
sbb yelah..masak, ngemas semua
so...ingat nak abiskan ari nie la
sekali masuk opis..
aik...dpt novel baru..
tapi tak tebal sgt pun..
suka..suka...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. rajin ye ayu membace..rina beli magazine pon tak terbaca, kene kacau ngan echa aje..

    ReplyDelete
  2. rajinya kak uuuu..cepat lak tu dh nk hbs membaca...

    ReplyDelete
  3. rajinnya haiii....huhuhuhu...su nih nak membaca kim salam aaahh..duk ngadap PC je buat keje tak habis2..dah tu meeting berturut2...memang tak cukup masa langsung...

    ReplyDelete
  4. novel pergilah air mata tu memang best sangat...dulu rajin bace novel tapi sekarang nak pegang pun rase bersalah bila xm dah dekat

    ReplyDelete
  5. bagus la akak ni! rajin membaca! contoh terbaik utk anak2 nnt! :)
    Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  6. rajin ya mummy ayu membaca.. kita sejak lahirkan Mirul.. rasanya cam tak nyempat nak pegang novel2 ni

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...