Aktiviti weekend.......

weekend lepas..
sabtu pagi..busy gak..
tukar cadar katil...3 katil of coz
1st..katil Ian

dah siap..
katil Iris pulak.....


pas tu baru katil Mummy...
semua dah siap....
penuh katil ngan anak patung & bear2...
and yg terbaru....

and

suka...
pas tu busy packing2...ye la....kan cuti 2 hari
so..ada la projek nya....
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. rajin betul mumy ayu kan.....lan dan iris tidur asing ye....farisyah masih lagi tidur sebilik dengan kita tapi tilam asing...

    ReplyDelete
  2. ingat kan mummy nyer katil pun ada patung2 n bear2 tu..hihi...
    rupanya tak de dlm gambo eh...

    ReplyDelete
  3. senang kn anak2 tido bilik masing2...anak2 imah ni lbh suka tdo ramai2kat dpn tv je...bilik sekadar ltk baju je...tp t pindah rmh baru kena ajar tdo bilik ni...
    cantik cadar happenig je...

    ReplyDelete
  4. alahai banyaknya bear...comey2 semuanya

    ReplyDelete
  5. sgt jeles tgk bantal cute tuh... xm o kwn.. ;p

    ReplyDelete
  6. wah ian pun ada anak patung gak ke, ni la yang bestkan ada untuk adeq abang punyer pun ada, so sweet

    ReplyDelete
  7. wah..penuh ngn bear...yg bear ada nama tu order kat ner???? nk jugak...
    k.ayu jom join GA oyat... simple jer...

    ReplyDelete
  8. Cik Jue ~ mana ada bilik asing, katil jer..but still satu bilik...

    Lady ell ~ mana ada patung..kayil Mummy ada teddy bear hidup..he he he..

    NM02 ~ bilarla rahsia... :-)

    dinor's family ~ lum asing bilik, umah baru nanti plannya..sekarang still 1 bilik, katil je asing2...

    munna ~ Mummy memang minat patung2 tu.tu yg sekarang rajin beli utnuk anak2 pulak...

    eB ~ :-)

    Anje ~ mesti kena ada untuk Ian, kalu tak..dia jelous..tu pun dia ckp Iris punya lagi banyak..of coz la girl girl kan..

    Oyat ~ kan ada Kak Ayu buat entry..siap ada link ke blog tu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...