Sapa pernah naik mainan nie?

hari tu jenjalan funfair kan

so..tgk macam2 mainan

emmmm..dah lama dah tinggalkan mainan2 mcm nie

masa muda remaja dulu

layan gak..try mainan2 nie...

bumper car..best tu..

so..sapa pernah naik mainan nie?

emm...yg nie Mummy Ayu pun tak pernah naik

tapi mainan nie..

Mummy Ayu pernah main

ha.....ala2 flying carpet la gitu...

tak tipu..memang pernah main

masatu..Mummy Ayu tgk practical kat PD

so..gie pesta PD ngan kengkawan

ada member cabar....so..naik..

walaupun sebenarnya berani2 takut..tawakal jer...

bila dia start gerak tu...


ya ampun...


boleh tak pelan2 sikit



makin lama makin laju

macam nak tecabut jantung

pas tu jerit jangan ckp la

and part paling scary


bila dia stop kat atas mcm nie

sumpah tak naik dah mainan nie...

1st & last la tu

siap jerit minta nak turun lagi

ha ha ha..

masa tu umur Mummy Ayu 19 masuk 20

muda remaja....tapi best jugak la..

lepas tension...jerit2...

so..bila pegi funfair hari tu..

dok layan la tgk gelagat org main mainan tu

and bangga gak la

sbb dah pernah naik..and leh bayangkan perasaan org yg naik tu

and tak kan naik lagi...

kenangan tu babe....

kengkawan pernah naik mainan mcm nie?

Mummy Ayu nie kira penakut gak, tapi pantang jugak la bila kena cabar....

tu la takut tukar jadi berani..

sekarang...oo..tidak!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. hehehe...best naik menatang tu...mcm nk putus nyawa...pas ni try naik solero shot kt genting plak..lg gempak...
    weii..my blog dh update tau..sila la jengah2...

    ReplyDelete
  2. pernah naik pernah naik..rasanya tu first time dan last time naik...sebab masa tu tgh keluar dating ngan ayah damia....pastu saja2 naik...sekali naik...huaaa..menjerit2 tau...turun jer, terus ayah damia muntah..yg ayu pulak jenuh mencari duit2 syiling yang terjatuh ..huhu..

    tobat tak nak naik..

    ReplyDelete
  3. pernah naik..
    best sangat..
    kalo kat genting semua cute mum naik..
    satu jer yang dah tak nak naik..
    spaceshot..
    cukuplah 3 kali naik..

    ReplyDelete
  4. memang tak la
    nak naik haha
    penakot!

    ReplyDelete
  5. mainan yg 1st tu aku penah naik masa kat pesta konvo itm dulu. perghhh dia punya feeling nak tercabut nyawa tu mmg 100% kaw-kaw.

    roommate aku time tu siap menjerit lagi "mak tolonggggg....along taknak mati lagi" boleh camtu?? hahaha

    ReplyDelete
  6. yg pusing2 tu ila selalu naik sbb dia jln slow je... tp yg mcm kapal tu.. dulu ms muda2 selalu naik kat yoahan @ the mall... pastu serik.. sbb bak kata ayu..mcm nak tercabut jantung..huhu

    ReplyDelete
  7. semenjak kawin 3-4 bulan lepas baru gi funfair ni.. tp idak la naik 'aladdin' tu.. ngeriiii... dr kecik mak selalu ckp fun fair ni tmpt org jahat2.. smpai skang tak suka ke sana :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...