Entry bagi pihak Notti Netti

entri nie adalah entri bagi pihak
(entri pun ada bagi pihak ek..)

tapi Net dah kasi intro dah kat sini..

sbb dia busy buat surat rasmi..he he he

so..dia dah kasi keizinan untuk Mummy Ayu buatkan entri nie............

~~~~

hari tu Net ada order bingkai cermin mata

dr blog mana..wallahualam..

so..semalam barang dia order dah sampai

kat umah bbsitter ku

(kitaorg kalu nak cepat brg/ urgent..

memang tumpang alamat bbsitterku)


tu dia.....

goncang2..ada bunyi

alamak..

apa yg pecah nie..

suspen gak


sekali bukak...
tapau box tu yg pecah
mcm mana punya ganas la diaorg campak2 kan?
casing yg sgt cun....
of coz la jenama fav dia..
coach...
and ini la bingkai cermin mata dia
so Net...jom gie kedai spek mata
kasi terang mata ko tu....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. g2 la pos laju..kalo letak tanda fragile pon.. kdg2 bukan dia ikut pon

    ReplyDelete
  2. nasib baik isik dalamnyer tak pecah...klu pecah lagi haru biru...

    ReplyDelete
  3. aku ingt hbag je coach rupanye spek mata pn ado ek..dasat nett

    ReplyDelete
  4. aku pun beli spek baru.
    huhuhuh!!
    hb sini

    ReplyDelete
  5. ganas nya smpai pecah ye?? uishhh

    ReplyDelete
  6. ooo ni ke wishlist dia? best tu order bingkai jep n dpt casing cun..aku order glasses xde casing..hampeh..kena tipu hidup2..bkn coach la tapi..elle itu ler..huhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...