Kami ke sini tadi tengah hari.....urusan rasmi masing2....lega dah settle...

lunch tadi
(atually..lum lunch time pun..kuar awal)
gie nak uruskan urusan rasmi masing2..
di mana tu?
hah...pic dr atas..
keta banyaks..
so....
kami naik jejantas..
sempatla posing2 kat atas jejantas tu
ngam2 abis kami posing
ada org naik...
Mummy Ayu ngan beg santa clous
nak pos hadiah la katakan
tu yg posing mcm tu ..
he he he....
and akhirnya urusan kami pun settle...
kepada semua pemenang...
nantikan ketibaan posmen yer
maybe dlm minggu depan kot...
lepas settle kami pun window shopping,
cuci2 mata jab..tu yg jadi kes mcm Net citer tu..
bowinkk...so..kami gie mamam lunch
awal tu..layan KFC jer..
sampai opis...1.30..
awal kan..ye la kuar pun awal
balik pun awal...bagus tul...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. huh kt maju junction tu la hubby aku kena saman..sabo jek..

    wei nape xckp nk g situ..uhuhu bole ler aku g TH kt situ..letih aku g bank islam kt kl sentral tadi..

    ReplyDelete
  2. ish ish ish...korang ni...klu mamasue yg lalu kt jejantas tu mesti pelik apsal la org ni pose2 kt jejantas...hehehe...nak kate pelancong idok...

    ReplyDelete
  3. HEe..kt jejantas pun jadi posing eh..ihiks..tulah kalau ada geng posing ^_^

    ooh dh settle bab tu, lega rasa ye..

    ReplyDelete
  4. sempat lg posing atas jejantas ye heheee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...