Ada yg nak kirim ke..pasport cover mcm Mummy Ayu ni?

saja2 la tanya,
kalau ada yg berminat nak kirim
pasport cover mcm ni...
ni benda pertama yg Mummy Ayu buat..
masa kat sini
actually Didi pun ada jugak
and..dia pun sempat pakai
but now....semua barang2 Didi..
Mummy Ayu simpan dalam box khas
(nanti story2 lain yer)

ok kembali ke tajuk asal
kalau ada la yg berminat
sbb adik Mummy Ayu ada kat sini
and..weekend ni dia nak gi buat
but..dia nak wat pasport cover mcm ni  je

leh letak nama & charm
cuma bab charm ni la..leceh skt
sbb kena pilih sendiri dr banyak2 mcm ni
leh request nak apa
but kalau takde, memang akan diganti dgn yg bersesuaian
kalau tak cerewet...ok.
tapi kalau nak complain2 later, tak nak itu, tak nak ini,
tak berkenan la...
minta maaf la yer, sbb bayangkan kalu ada 10 cukup la
nak pilih2 10 charm yg berbeza....nak cari tu pun adventure yer
dgn ramai org, dgn panas nya
emm...faham2 je la

so..no fussy buyer
:-)
selalu nya... nak senang kapal terbang
sbb pasport kan....travel
or camera...holiday

and pilihan warna pun
nampak banyak

tapi standard la...dlm gambar nampak warna lain
real life jadi warna lain jugak

kalau ada yg berminat nak kirim..
leh tinggal komen
tinggal no phone ke..leh gak,
Mummy Ayu takkan publish kalu no phone tu
:-)

before friday yer
sbb Dido nak gi buat weekend ni
Rabu depan dia nak fly balik dah

tq!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...