Ramadhan Journal

as usual...
suka wat jadual puasa utk Ian & Iris

tahun ni jumpa yg cantiks sgt
bukan jadual puasa je
siap journal ye...
semua ada dalam journal ni....
complete sgt...
and...its free download & free printable yer

tq so much to Ummi.org
jom jengah ramai2 ke blog dia...
or klik link ni pun boleh jugak
http://ummi.org/2019/03/27/ramadan-journal-for-kids-2019/

Mummy Ayu siap print dah...1 set cukup la
share2...
yg jadual puasa tu jer print 2 helai

masuk dlm folder elok2
jadi mcm buku la

Ramadhan Journal ni sesuai utk kids 7 tahun ke atas
ada 60 pages ok

see....details


kenapa kita kena berpuasa
apa itu puasa

ganjaran berpuasa

and ada aktiviti jugaks...

so sementara nak berbuka tu
boleh la suruh anak2 baca...buat aktiviti sikit
kasi leka2..
kan

sambil2 menambah ilmu pengetahuan
plus improve our english
sbb semua ni dalam english

so...jom print Ramadhan Journal utk anak kita
:-)

and kat blog Ummi.org ni pun
ada mcm2 lagi yg sgt bagus utk anak2 yg membesar
ada ebook..pasal Nabi Muhammad saw
ebook pasal Siti Khatijah
menariks sgt
pun nak print gak tu nanti
best!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Perkongsian yang sangat ohsem.. tq share mummy ayu..nanti bolehlah sha terjah..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...