"Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed"

"Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed"

lama tak join giveaway he he... jom join giveaway simple anjuran Sha.. "Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed" ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Ramadhan Journal

Ramadhan Journal

as usual... suka wat jadual puasa utk Ian & Iris tahun ni jumpa yg cantiks sgt bukan jadual puasa je siap journal ye... sem...

Read more
Ramadhan Countdown

Ramadhan Countdown

assalamualaikum salam isnin good morning semua lebih kurang dalam seminggu lagi je tak sampai pun... lagi 6 hari mcm tu kit...

Read more
Antara menu bersahur yg simple!

Antara menu bersahur yg simple!

bulan Ramadhan makin hampir dah so....Mummy Ayu dah start survey2 menu utk bersahur, menu utk berbuka survey punya survey  jumpa re...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat god morning semua :-)

Read more
Baking lagi...

Baking lagi...

assalamualaikum salam khamis good morning semua malam semalam punya projek marble cake lagi.... tengahari ni...ada majlis bac...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
Ngantuks la pulak

Ngantuks la pulak

assalamualaikum salam selasa good morning semua ngantuk la pulak pagi ni nak kata tido lambat mcm biasa je nak kata bangun ...

Read more
Kemas rumah...

Kemas rumah...

weekend lepas.... tak gi mana2 pun plan nak ke pasar, but mcm malas je plus lauk ada lagi so..next week la tak gi mana2.. bukan be...

Read more
Coffee time...

Coffee time...

sbb awal lagi baru kul 7 emm...kupi plak tadi makan sandwich + mee hoon guyeng dah teh o jer mana mau nak kopi jugak D&...

Read more
Sandiwiches...

Sandiwiches...

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! bukan menu pagi... as usual, serita minggu lepas yer.. rabu malam.. proje...

Read more
Water gun fight!!!

Water gun fight!!!

Sabtu tak kuar mana pun Iris jer..Uncle Amran bawak kuar kejab tapi balik kuyub jer Ahad petang.... baru kami kuar ikut kan mal...

Read more