Layan movie Doctor Strange

hari tu...ada satu malam tu
x tau nak tgk cita apa
Ian la...ajak tgk movie ni
mula2 pun mcm menariks je

Doctor Strange

Ian la..cita movie ni pasal apa
mcm menariks
so...terjebak la layan

mcm layan movie ngan Didi plak
sbb Mummy Ayu memang jarang layan movie2 yg mcm action ni
unless...ada yg tukang cita...
selalunya Didi la...
and now Ian plak

cita ni mengisahkan Dr Strange ni
seorang pakar bedah
memang terror la
one day..dia accident
ang tangan dia cedera teruk & gigil2
even dah operate semua dah
so..dia x leh perform apa2 surgery dah

one day dia dapat tau ada org yg boleh sembuh dr kes2 mcm ni
so..dia pun cari and dia jumpa satu tempat ni

tapi kat tempat tu dia kena sabar & belajar
mcm ilmu2 magic, ilmu dalaman la mcm tu
emmm...tgk je, jgn percaya plak yer
hiburan boleh la

pas tu tangan dia ok
but dia pun dah terjebak dlm dunia tu
ada org jahat plak
nak kuasai ilmu tu 
lebih kurang la

so.....
nak tau ending
kena la layan
Doctor Strange

 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. ni antara movie yg aida tgk awal-awal.
    sebab memang hantu movie marvel ni, ayu.
    hampir kesemuanya aida mesti tgk.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...