Pusat Ikan Hiasan, PD

lepas dah siap2 tu
kami kuar jenjalan jab
ke sini...
Pusat Ikan Hiasan PD
ada kawan ckp tempat ni
so..kami try la
masuk free je
cuma bayar parking RM 3

masuk2 je ada staff akan amik kan gambar kita
gambar family mcm tu
sebelum kuar tu boleh pilih2 & beli
pic berlima
and
pic bertiga

2 keping gambar ni... RM 30
kalau 1 je RM 20

for Mummy Ayu
menariks gak tempat ni
tak besar pun
ok la..masuk pun free je
what do you expect kan

banyak ikan2
ada dory

ada nemo

comei comei
ada seahorse
ikan banyaks & nicely arrange


ada coral2
cantikss....

boleh la nak bawak anak2 jenjalan tgk ikan
suppose ada kawasan penyu
tu yg dtg nak tgk tu
tapi area penyu ditutup plak
so..kami tgk ikan je la

lokasi nya
spt di atas
bila google pun leh cari
:-)







 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. menarik jgk.. masuk pon free..
    kalo bwk anak2 seronok la dorg.. tgk ikan

    ReplyDelete
  2. selalu anak2 saya ajak ke sini nak tengok ikan, best sebab free kan :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...