Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua have a good day!!!

Read more
New challenge

New challenge

assalamualaikum salam rabu selamat pagi dah nak tengahari dah  pagi ni kelam kabut sikit dpt news yg agak mengejutkan not a bad news..its  a...

Read more
Jalur Gemilang

Jalur Gemilang

first time rasanya Mummy Ayu letak bendera kat keta kat rumah pernah la this year...semangat extra skt letk dlm keta jugaks bila dah pernah ...

Read more
New baby girl!!!

New baby girl!!!

alhamdulillah family Mummy Ayu bertambah lagi seorang princess (Iris not the only princess...nanti cita bab Iris) sabtu lepas...adik ipar Mu...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-) have a good day!!!

Read more
Astro Ultra

Astro Ultra

last week Mummy Ayu tukar decorder astro dr astro biasa ke astro ultra wahhhh... mcm ultraman plak he he he Mummy Ayu pun x tau pun bila dpt...

Read more
Daun pisang to lepat pisang

Daun pisang to lepat pisang

lama teringin nak makan kuih lepat pisang tapi tak nak yg beli, nak buat sendiri  makan time panas2 tu best cari daun pisang punya la advent...

Read more
Depositkan syiling ke acc Maybank

Depositkan syiling ke acc Maybank

nak kongsi pengalaman gitu buat yg mana x tahu sbb Mummy Ayu pun tahu lama dah but baru cuba Jumaat lepas my sis ckp..ni pun nak amik gambar...

Read more
Hello Monday!

Hello Monday!

assalamualaikum salam isnin good morning!!! :-)  

Read more
Salam Awal Muharram 1442

Salam Awal Muharram 1442

esok kita semua akan masuk ke tahun baru Islam  1442 petang ni sama2 baca doa akhir tahun pas tu  baca doa awal tahun plak and esok cuti :-)

Read more
Have a beautiful day!

Have a beautiful day!

assalamualaikum salam rabu good morning semua have a beautiful day!!!  

Read more
Too hot!!!

Too hot!!!

assalamualaikum salam selasa good morning  (dah nak tengahati dah .. he he) lately ni...cuaca panas kan and tetiba plak..hujan than panas ba...

Read more
Monday

Monday

  assalamualaikum salam isnin good morning semua! :-)

Read more
Penang trip - 4 days 3 nights

Penang trip - 4 days 3 nights

entry backdated sgt.. and wrap semua sekali banyak giler pics..day 1 terus ke day 4 he he he lepas solat raya, makan2, posing2 semua  hari r...

Read more