Plus 1 more...

Plus 1 more...

sebelum balik dr PD sempat gak singgah jab kat sini nama aqurium kan tapi ada jual pokok bunga he he he terjebak aje bila dah masuk tu musta...

Read more
Pusat Ikan Hiasan, PD

Pusat Ikan Hiasan, PD

lepas dah siap2 tu kami kuar jenjalan jab ke sini... Pusat Ikan Hiasan PD ada kawan ckp tempat ni so..kami try la masuk free je cuma bayar p...

Read more
Nasi Lemak Depan Kubur

Nasi Lemak Depan Kubur

assalamualaikum salam rabu good morning semua sambung cita last weekend  sikit lagi... Sabtu pagi tu kuar jab...cari sarapan sbb sarapan x d...

Read more
Family Day - Part 2

Family Day - Part 2

malam punya acara plak utk malam tu Mummy Ayu, Ian, Iris pakai tie dye  us.... dapat hadiah pertukaran tq bos! yg lain2 ni tolong sampaikan ...

Read more
Family Day - Part 1

Family Day - Part 1

ok jom masuk cita family day office Mummy Ayu adventure gak plan nak wat family day ni tukar tarikh, tukar tempat finally....alhamdulillah b...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-) moga yg baik2 utk kita semua in sya Allah

Read more
Be strong!!!

Be strong!!!

buat kawan2.... yg sedang diuji sedang dalam kesusahan, kesedihan, yg tgh rasa down... be strong... kuat semangat banyak kan istifar ingat A...

Read more
Layan movie Doctor Strange

Layan movie Doctor Strange

hari tu...ada satu malam tu x tau nak tgk cita apa Ian la...ajak tgk movie ni mula2 pun mcm menariks je Doctor Strange Ian la..cita movie ni...

Read more
Tq tq....

Tq tq....

assalamualaikum salam isnin good morning semua jumaat lepas... pagi dtg opis dapat hadiah tq tq... dr adik yg nak pindah tu yg Mummy Ayu gan...

Read more
Family day

Family day

assalamualaikum salam jumaat  good morning semua hari ni Mummy Ayu haft day je sbb petang ni sampai esok ada... family day opis lama plus ad...

Read more
Bangun pagi, siram pokok bunga...

Bangun pagi, siram pokok bunga...

assalamualaikum salam khamis good morning semua sampai opis..dah bukak lampu, aircond, pc semua mesti layan spray2 pokok dulu :-) bawak 1 je...

Read more
Black coffee

Black coffee

 assalamualaikum salam rabu good morning semua wah...my coffee for this week bancuh black coffee pagi nie sbb mcm windu sgt nak minum kupi.....

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa  good morning semua moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Hedgehog plak

Hedgehog plak

 new pet Ian... semalam baru dapat hedgehog aka landak actually ni Dedek punya 2,3 bulan lepas dia beli Ian pun try la bodek2 Mummy Ayu beli...

Read more
Dad Wanted - Netflix

Dad Wanted - Netflix

semalam..layan movie ni kat Netflix Dad Wanted   movie ni mexican move, spanish languange but ada subtitle of coz tu yg leh layan jarang tgk...

Read more