Lunchdate tadi..sgt success

Lunchdate tadi..sgt success

ok..entry laju sbbb dah lambat nie banyaks plak surat masuk ptg2 jumaat nie yelah sbb cuti 2 hari kan patutnya Amy join ..tapi Amy MC sbb di...

Read more
Shoutbox ku tak boleh ku shout...

Shoutbox ku tak boleh ku shout...

apa lah punya tajuk entry tapi itu lah kenyataannya.... shoutbox Mummy Ayu kena block kat opis nie spt di bawah ini.... nie kat blog Mummy...

Read more
Tak dapat tgk citer nie....

Tak dapat tgk citer nie....

kan Mummy Ayu ckp last week balik sban nak dating ngan Ian tgk citer nie tapi .... tak dpt ... khamis tu sampai nak beli tiket..tak de airco...

Read more
Doktor pun ku panggil Dato'..he he he..

Doktor pun ku panggil Dato'..he he he..

pic petang rabu baru nie gie kinik jumpa doktor jab sbb Ian & Iris batuk & selsema cikit ubat dah abis... plus Ian nie kalu batuk..M...

Read more
Malaysia Kids Next Top Model....

Malaysia Kids Next Top Model....

ok..sebab mood Ian sgt bagus waktu kat playground ari tu Ian telah beri beberapa pose tanpa dipaksa..bukan main lagi hero Mummy dah mcm mod...

Read more
Breakfast pagi nie...

Breakfast pagi nie...

ha..tadi dah kata kan.. nak share pic b'fast Mummy Ayu pagi nie... nie la dia... yum yum tau!! kira seimbang la sebab..dalam nasi guyen...

Read more
Beriadah di pagi tahun baru

Beriadah di pagi tahun baru

as salam.... selamat pagi jumaat!!! ceria yer bila hari jumaat kan? he he he...esok dah cuti tapi banyaks sgt keja nak disettlekan kat umah ...

Read more
Mummy, Ian nak baby dua....

Mummy, Ian nak baby dua....

adoi...tensin tul ... dr tadi kul 10 lebih..internet down kat opis pas tu..dekat nak kul 12 baru ok tapi nak upload pic..punya la slow... en...

Read more