Plan ku weekend minggu nie tak menjadi

semua plan minggu nie tak menjadi... sebab... ? ? ? ? tak pe ... pasti ada rahmat dr apa yg berlaku kan...

Read more
Bachelor party yg sgt happening & sakan posing...

Bachelor party yg sgt happening & sakan posing...

friday lunch...party time... as usual..gie ngedate aka bachelor party hari ni me...Net..Suziey ke.... Pavilion..menjejak Amy... he he he.. ...

Read more
As usual....kali nie..Season Greeting plak..

As usual....kali nie..Season Greeting plak..

bila musin perayaan.. Mummy Ayu musti busy antar kad raya so...kali nie pun tak terlepas jugak kali nie hantar kad season greeting plak kira...

Read more
Dah sampai dah...!!!

Dah sampai dah...!!!

semalam petang dapat bungkusan nie suka sgt sbb memang tak sabar nak nengok hasilnya.. dr Kak Nani..Jemari Art order 3 frame dr kak Nani.....

Read more
2011 - 1st Organizer

2011 - 1st Organizer

as salam.. morning kengkawan... selamat hari jumaat hari untuk kita bergumbira (semalam salah eja la Net..dah ebtulkan dah..) dah sarapan? s...

Read more
Berfoya2 dgn BFF....sangatlah meriah....

Berfoya2 dgn BFF....sangatlah meriah....

as usual.. lunch time..boss plak tak de.. so...apa lagi kuar la berfoya2... dgn siapa lagi kalu bukan dgn Notti Netti..aka my BFF hari nie g...

Read more
Hero di hati Mummy Ayu

Hero di hati Mummy Ayu

cita pasal hero pujaan plak kali nie minat sangat kat mamat korean nie kira nie bf Mummy Ayu la kat korea perasan jer.. dia bukan nye kenal...

Read more
Story book & Story telling

Story book & Story telling

lunch semalam kuar ngan kengkawan opis sebab my BFF busy berkhidmat untuk negara kami gie SOGO mamam nasi ayam pas tu jenjalan Mummy Ayu dok...

Read more