Weekends yg panjang...best!!!

Weekends yg panjang...best!!!

as salam.. selamat hari sabtu.. minggu nie best..sbb weekend extra satu hari sbbnya esok..labour day so..ganti la hari isnin.. so...hav...

Read more
Lunch di hari jumaat...

Lunch di hari jumaat...

as usual entry petang2 jumaat nie (tadi pun nyaris2 cancel nak kuar lunch...) before lunch tu.. call bbysitter tanya Ian & Iris inga...

Read more
Pagi nie dan malam semalam

Pagi nie dan malam semalam

sowie pic kabur sbb snap using my hp and time snap nie..kul 4.20 am emmm..tu yg agak mamai jugak la.. sapa yg demam? Mummy..tidak.. D...

Read more
Jumaat....yg dinanti2.....jom..ke mana?

Jumaat....yg dinanti2.....jom..ke mana?

as salam morning kengkawan... hari nie dah jumaat.. kejab jer.. suka..suka.. esok dah weekend minggu nie extra plka cuti 1 hari..sbb h...

Read more
Rasa macam kat Penang dah.....

Rasa macam kat Penang dah.....

tengahari tadi punya cita apa pun..dimulakan dgn alhamdulilah syukur dengan rezeki yang Allah berikan and ma acih to one of my officer ka...

Read more
Lunch semalam ..... seronoks...

Lunch semalam ..... seronoks...

dari ari selasa until today memang busy jer.. keja manjang ada jer kat opis nie boss ada kan.... surat2 pun last week semua dah settle m...

Read more
Abang dan adik.....sapa yg sama ngan Ian & Iris

Abang dan adik.....sapa yg sama ngan Ian & Iris

jalan BW tadi terbaca satu entry kat sini dia tangkap leleh, Mummy Ayu pun tangkap leleh sama Mummy Ayu nie bukan boleh baca entry2 sedi...

Read more
Posing ngan baju baru..

Posing ngan baju baru..

as salam.. morning kengkawan.. pagi nie..entry lambat lagi kalu lambat2 tu ..paham2 je la.. busy ngan boss (tak sempat nak draf semalam ...

Read more
Dinner kat luar semalam...sbb...

Dinner kat luar semalam...sbb...

busy busy busy.. hari nie..baru 3 entry masuk nie alahai..tapi dlm busy..sempat gak kuar lunch tadi (will update esok) so...meh je layan...

Read more