Dapat dah...yg diidamkan ....tapi not for me...

Dapat dah...yg diidamkan ....tapi not for me...

lama rasanya tak shopping online kan? bagus tul Mummy Ayu nie.. he he he.. tapi baru2 nie..last week la jenjalan..BW.... jumpa one blog ...

Read more
Semalam tak tau nak masak apa.....sekali dpt msg dr chef.......

Semalam tak tau nak masak apa.....sekali dpt msg dr chef.......

semalam petang time dekat2 nak balik tu as usual ..dah start pikir balik nie nak masak apa la pulak sekali..tengah jalan nak amik Ian &a...

Read more
Mood pagi nie....HAPPY!!!!

Mood pagi nie....HAPPY!!!!

as salam and selamat pagi semua... pagi nie mood Mummy Ayu happy kenapa ? mengapa? apa yg terjadi? ha...suspens....tunggu ek and nak s...

Read more
I'am........

I'am........

"lapar" BFF ajak gak kuar tapi boss ku ada la ~~~ geng opis pun ajak kuar makan kat kg baru....cedap tu tapi tak leh gak..w...

Read more
Hero Mummy yg betul2 hero.....

Hero Mummy yg betul2 hero.....

jawapan kepada entry sebelum nie ..... nie kira mcm accident gak la... small accident.... waktu ari kejadian, Ian kasi amik gambar pun mlm ...

Read more
kenapa Ian pakai suar mcm tu???

kenapa Ian pakai suar mcm tu???

pic malam semalam sorry kabur sikit sbb snap pakai hp jer malas nak amik camera dlm handbag sapa hero Mummy? laju jer Ian angkat tangan...

Read more
Main2 lagi....Ian & Iris

Main2 lagi....Ian & Iris

pic on last monday.. cik Didi off day.. pas nie 2 minggu tak off.. dia busy F1... outside gathering untuk team FI and mcm2 lagi so....s...

Read more
Saya suka raja.....!!!!

Saya suka raja.....!!!!

ok..tak mood sedih2.... meh layan pic2 yg boleh membuatkan mood berselera.. ha...balik dr umah kebun sabtu lepas... singgah beli buah du...

Read more
Tak tahu pun takpe, tapi bila dah tahu.... I feel a bit sad.....

Tak tahu pun takpe, tapi bila dah tahu.... I feel a bit sad.....

as salam kengkawan semua.. dah sarapan??? pagi nie me..kena jaga opis boss and ramai staff gie perhimpunan biasa la PA....kena la jaga o...

Read more
accident...nasib takde apa2..cuma cedera ringan jer...tapi bukan saya tau!

accident...nasib takde apa2..cuma cedera ringan jer...tapi bukan saya tau!

nie la citer 'kejadia' yg tak diingini tu happend last saturday kira mcm accident gak la sbb tak disengajakan cuma yg terlibat t...

Read more
lagi posing2 kat kebun...

lagi posing2 kat kebun...

ok..last citer pasal kebun.. ~~~ Mummy posing sendiri snap depan cermin... masa nie baru sampai hero yg ikut Mummy.. kuat posing gak...

Read more
Tempat fav Ian & Iris.....

Tempat fav Ian & Iris.....

ok la..sabtu lepas kami ke sini...... ke mana? Mummy Ayu tiup bola tu buat apa? hah....sbb nyak nak kasi Ian & iris main la... kami...

Read more