Aktiviti hujung minggu.....kalu leh buat tiap2 minggu..bestnya..

ok..masuk cita weekend lepas

hari sabtu just lepak kat umah

nie citer semalam...

plan nak gerak pagi2..

sekali siap semua..

dlm kul 9 lebih gak baru gerak...

Mummy with hero encem....
Mummy with princess bam bam ....
sampai2 jer.ingat kitaorg lambar dah
rupanya ramai lagi pun baru sampai
and ada yg lagi lambat
best sgt...
kami ke area taman tasik perdana tu
parking..penuh...
so..kena jalan jauh gak la..
ramai family yg lepak kat situ
siap baring2 lepak atas tikar..best!!

sampai.....mamam b'fast dulu
Ian...peace ajer...

Iris...apsal macam jer muka tu dik?

b'fast kami sunday tu...tapau jer...

pas mamam...apa pulak aktiviti nya...?

sambung jab lagi ek....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. picnic..
    tak tepi pantai pun occay..muka tak sunburn..ekekekeke..
    had fun with family ngan tenok anak-anak seronok adalah moment paling besss kot..
    next weekend buat lagi..hee ^^

    ReplyDelete
  2. oo..gi jenjalan kat mane ni mummy

    ReplyDelete
  3. waa best2 picnic sesekali nie best .. nak2 kalau semua ada kan :)

    ReplyDelete
  4. tasik perdana tempat sy mengimbau kenangan, tempat dating dolu2 tu :)

    next week pegi la ke tasik titiwangsa pula, sana best, tp nk cari parking susah juga tu

    ReplyDelete
  5. kak.. suka tgok gamba akak wit iris n ian.. lipstik tu sesuaii ngn akak.. cantik!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...