Muncul kembali......malam ini.....

malam nie...

start dah program realiti nie.....

season 9...musim terakhir katanya...

Mummy Ayu suka tgk..

tak tau napa..

sukala....

tgk diaorg nyanyi..

ada yg best, ada yg tak...tolong kritik sama ngan juri

tapi tak pernah undi..

emm...ada la kot sekali..time Mila dulu

sbb memang nak Mila jadi juara..

tu pun sekali je..masa final..

student2 tahun nie

tapi yg bestnya musim kali ni..


Aznil jadi pengacara..suka2...

tenaga pengajarnya... cuma pengetua je tak tau lagi sapa.. malam nanti baru tau.. so..jom ramai2 malam nie layan AF 9 kat Astro Ria... kita tgk tahun last nie sapa juara lelaki or perempuan???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. itulah..aku memnag suka tgk af ni..hehehe..eh kalu korang bt party bachelor korang dtglah JJ au2 setiawangsa..diorang punyer kelas diari tu live dr sana stp hari..hehehhe..aku pun nak g tgk gak..ate ofis dkt je dr situ..

    ReplyDelete
  2. ada tag ayu utk contest ni..
    jemput join
    http://storyofsuri-2.blogspot.com/2011/04/senyuman-si-cilik-contest-cck.html

    ReplyDelete
  3. kalau pak nil jadi host mmg best..dlu2 tk ske sgt dia tp sejak program macam2 aznil..best plak dia ni

    ReplyDelete
  4. mcm lelaki je tahun ni juara..pmpn..mcm kureng je tahun ni..

    ReplyDelete
  5. mlm tadi mmg tak sangka la amy search.. mmg bajet ahmad dhani je...

    ReplyDelete
  6. uwaaa..astro xde.... xpela p jusco dpn umah kita jer...boleh tgk real...hehe

    ReplyDelete
  7. owhh..tak tau lah tahun ni nk tengok ke tak..mcm tipis je harapan..hehe

    remote dh di ctrl dek anak bujang la

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...