sambung sikit citer hari jumaat lepas....MPH

as salam..

good morning!!!

dah sarapn? sarapan apa?

Mummy Ayu tapau nasi lemah & kuih

pas tu nescafe ais..

sekarang nie every night panas kan?

ok.....

nak sambung sikit citer ari jumaat hari tu ek...

~~~

pas makan2....kami gie MPH jab...

tujuan utamanya nak beli hadiah jer...

sekali penuh gak seplastik..

he he he..

beli nie..novel yang Elis tulis pasal anak dia tu

lum baca lagi

mesti sedih kan..

pas tu memang takde niat nak beli buku for Ian & Iris

sbb dah banyak sgt..sekali jumpa lak buku nie

terbeli jugak...

sbb macam comel sgt..

pas tu Ian & Iris lum ada buku mcm nie

macam mana tu...tgk ek...

pas tu leh bukak mcm nie.....

ha..comel kan?

beli 3 ngan 2 price

kira buy 2 free 1 la

so..ada extra satu.....sapa nak???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. kak uuuuuuuuu..fra pun baru je dpt buku tu..

    beli online..smlm dh dpt...

    baru baca muka surat 2, ade je gangguan..tak tau bila leh hbs ni..

    uwaaaa

    ReplyDelete
  2. ooo ko beli ke yg buy 3 wth 2 price ni..hahaha aku belek2 ngn nett byk anjing2 jek..haaahha

    ReplyDelete
  3. mcm menarik je novel tu...

    ReplyDelete
  4. saya kalau baca novel mula ler mengantuk nak tidurrrr zzzzzzzz

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...