Shopping2 kat opis jer...

hari nie memang busies tahap gaban

gaban pun tak busy mcm Mummy Ayu

busy punya pasal....tak sempat nak b'fast pun..

tapua b'fast...bawak ke lunch...nasi guyeng

tapi....tapi...

mujurla my boss kena attend satu meeting nie

(dekat2 jer)

so...leh la kuar shopping2 jab

shopping?

dekat opis jer...

ha....nie view dr tingkat 24..opis Mummy Ayu

sambil tunggu lift tu..sempat snap jab
nie plak iklan dia
tak tahan lawak yg baca tu...
"kalau tak best jugak..kita bakaor jer"
penangan hantu mak limah sungguh..
of coz la ngedate ngan my BFF
calling2....jumpa kat bawah...
emm..comel jer kasut2 tu
tak beli pun...
Ney ngan geng opis dia.....

kasut2 yg comel.....

Mummy Ayu tak beli apa sgt pun....

beli kek coklat kukus nie..6 biji....

and.....

v

v

v

v

v

v

v

semua untuk Ian & Iris...

tak tahan godaan tul...

kat opis pun leh shopping

alahai......

harap jualan mcm nie tak buat selalu la......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. biasalah kan mak-mak cam kita ni...asal nampak je baju anak2 bli..asal nampak nak bli

    sampai penuh lemari kecik dorang tu

    ReplyDelete
  2. wah bestnya...kat sini setiap hari jumaat ade jualan..kalau pergi memang tergoda habis..sebab paling banyak baju budak2 n tudung...

    ReplyDelete
  3. haa kalau ke karnival jualan2 mcm nie akak pun x menahan nafsu .. kalau org x ramai pun best .. senang dan tenang nak skodeng mcm2 .. :)

    shoes tuu cute2 jer dik ..ermm dah rembat dahh utk ian dan irisss :))

    ReplyDelete
  4. choc cake tu nampak mengiurkan!!!

    ReplyDelete
  5. mmg comei ar... suker...
    eH hadiah dh sampai tau... tq... jumaat baru eB post n3 yer.. :)

    ReplyDelete
  6. nape xajak aku..hehe..khamis n jumaat ni bazaar kt pos plak..hahaha

    ReplyDelete
  7. sheila ~ memang pun..dah penuh dah almari diaorg..

    cik jue ~ tu la..masa beli rambang mata nak beli itu & ini..

    cute mum ~ sesekali seronok la..tak boleh selalu..

    ieda ~ kasut tu tuk baby jer kak, takde saiz ian & iris..

    cik pia ~ ok la..tapi a bit dry la..

    EB ~ dah sampai dah..ok dear..hope u like it..

    Suziey ~ tuk org yg keja kat sini jer la..org luar tak de pun.

    ReplyDelete
  8. bila dah jadi mak org ni.. mesti baju2 anak yg pikir nak beli dulu..klu nampak je yg comel2 mesti nak beli...

    ReplyDelete
  9. waaaa mmg dugaan begini sukar tak pempis..harus terjerumus jua..ngee...

    ReplyDelete
  10. dah jadi mak2 nie..mmg slalu dahulukan anak2 punye kan..

    mmg dugaan la klau ade jualan2 mcm nie..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...