Hadiah for Ian & Iris semalam....

baru siapkan 4 surat..

dr report yg 4 ms + 2 ms

lega....

====

semalam kasi hadiah for Ian & Iris

saja suka2 kasi diaorg pun suka... special for buah hati Mummy..
sampai umah baru kasi
masing2 busy nak buka....
bukan apa pun...
saja je wrap simple baju2 yg belikan untuk diaorg
kat jualan opis tu..hasil shopping Mummy...
singlet thomas...for Ian & Iris

boxer 2 helai for Ian


singlet for Iris

(nak beli sehelai je yg Dora tu...

tapi akak jual tu goda beli 2..

so..terbeli la 2)


baju tido for Ian


and baju tido for Iris
and seperti yg boleh dijangka kan...

masing2 pakai baju tido baru semalam


Ian & Iris..

dah siap tomei2 dah..
Iris..leka tgk cita..dah leh agak kan?

Ian..sporting jer...
***

emmm.....semalam kena marah cikit ngan Daddy

will share jab lagi...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. sekali sekali bagi hadiah kat anak macam best jerkan..
    mesti diorang happy..
    nanti nak wat camnie gaklah kat dania..

    ReplyDelete
  2. ala...sweet la mummy ayu..
    siap wrap lg..

    ReplyDelete
  3. comel nya boxer tu.. bpe rm tu kak u? beli ktne?? mcm comel jeee

    ReplyDelete
  4. best2! nnt weols pun nak goda uols la beli baju bdk2 dgn weols.. sila beli okeh!hihi

    ReplyDelete
  5. Best gak buat mcm nih kan, bagi anak hadiah, tak semestinya masa bday jer ☺☺☺. Comel lah boxer tu ^_^

    Latest: Pesan kat PENGASUH/NURSERY, TOLONG jangan bagi BABY bawah 6 Bulan makan tanpa kebenaran PARENTS yer

    ReplyDelete
  6. wei xbasuh ek baju baru trus pakai? klu aQeel xleh,..nnti merah2 badan dia..alergic..hehe..

    aku suka giler boxer ian yg spongebob tu..comel banget..ekekek:D

    ReplyDelete
  7. Bestnyer Ian & iris dpt hadiah, kemain happy la yer..

    Byknyer mummyayu borong baju, ada anak gitu la...hehe

    ReplyDelete
  8. wahh..comel je buat macam ni..bungkus comey2 bagi kat anakk!!!

    ReplyDelete
  9. time kt tgh entry ni kita kt umah
    damia tgk je baju dora tu
    dia minta mak dia bli kan baju dora hahaha

    ReplyDelete
  10. wah bestnya selalu je dapat hadiah, tak nak bagi balqis ke auntie

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...