Souvenir dr my boss....

part yg paling Mummy Ayu suka

kalu my boss gie outstation..

1st ..of coz..part yg dia tiada di opis..

2nd..insyaallah..kalu dia balik

ada je buah tangan dia untuk PA tersayang dia nie

(ye ker boss sayang kat Mummy Ayu..perasan jer)

emm...tgk paper bag..

leh agak tak dia ke mana?

ha...kali nie dia ke Arab...

urusan kerja....tak tau la sempat ke dia buat umrah

takkan la nak tanya kot...(tapi rasanya sempat)


kalu dia keluar negara tu..

mcm nak kirim FM jer...

tapi segan la pulak...

so....kali nie dia belikan ini..

ada dua pilihan..

yg mana cantiks?

emmm..pilih punya pilih...

Mummy Ayu pilih nie...yg hitam tu

ingatkan beg tau

rupa2nya...

dlm beg tu ada sejadah..

sgt sesuai untuk gie travel...

apa pun..suka sangat...

ma acih boss....
saya akan bekerja dgn lebih rajin,

penuh dedikasi...

dan bersungguh2...

(chewah..bulan depan pun dia nak le luar negara lagi..

semua dah siap dah..he he he)

ops.....ada jugak kurma untuk makan2..

besar plak tu..

Suziey..nie kurma apa yer?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. hah syg la tu cz stiap kali die outstation sure ada bw blk adiah utk ko

    ReplyDelete
  2. haaaa sgt2 cantik .. sejadah mcm nie senang nak travel ..

    betuah ayu dpt bos yg baik mcm nie :)

    ReplyDelete
  3. alahai...saya sll blk kedai tak de pun nak bawak pape kat staff...hukhuk...sian diorang

    ReplyDelete
  4. wah bestnyer.... MIL ila pun bg ila beg sejadah tu blk dr umrah aritu... sgt cantik.. siap bwk gi sabah aritu...

    ReplyDelete
  5. as salam..kurma tue kalau buat cokkodok pun sodaappp..

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt bos camni..jom tukar..hehe

    ReplyDelete
  7. best best..

    bos aku kat australia ni..gi visit anak & cucu dia. ntah apalah yg dia nak bwk balik kalini..aritu dia ksi FM & shopping bag

    ReplyDelete
  8. sgt2 la cantek...senang nak bwk g travel ka sejadah tu..

    ReplyDelete
  9. ayu.. u segan ke? meh i tlg ckpkan.. tp i minta fm tu skali utk i aci tak?hahahah

    ReplyDelete
  10. ooo beg sejadah tu..mmg byk jual kt sana..
    ayu..tu kurma maryami(ambar)..antara kurma terbaik selain kurma nabi (ajwa)..rasa dia lagi lembut n moist dr kurma nabi..

    ReplyDelete
  11. wah..dapat sejadahh..best kan..rezeki!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...