Posing ngan baju baru..

as salam..

morning kengkawan..

pagi nie..entry lambat lagi

kalu lambat2 tu ..paham2 je la..

busy ngan boss (tak sempat nak draf semalam pun)

so...tu yg lambat tu...

~~~

meh layan pic princess bam bam Mummy Ayu nie

posing2 semalam petang..balik keja..

(lambat lagi)

ngan baju Dora baru dia...

as usual..snap pakai hp jer..

tu yg mcm gegar sikit tu
suka sangat buta mulut mcm tu..
and hero encem Mummy pun pakai boxer baru
tapi segan la nak snap share2 kat sini..
he he he..
so..layan pic encem dia je la yer..
lapar..
tak sempat lagi nak mamam b'fast
layan soya bean je dulu nie
kengkawan....dah b'fast?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. wah cantik baju iris...dia paki size ape ayu?

    ReplyDelete
  2. comel baju dora tu...besar gambar dora! berkenan...hish kena mai sllu sini, tgk Iris, sbb nak bby girl...hope so..apapun terima je..hehe..

    ReplyDelete
  3. wahh..baju baruuu,,,udah bekfast!!kenyang!!

    ReplyDelete
  4. hola iris... ;p
    iris minat dora yer?... hola hola ...
    hik3... eB yg suker tgk dora tuh... ahaks

    ReplyDelete
  5. hahahhahaha...mummy letak je lah gambar tu...*wink wink*...belum bfast gak nih..tunggu lunch je terus

    ReplyDelete
  6. hik..hik...hik.. tomei2 la budak2 ni..

    ReplyDelete
  7. iris ni mmg pandai betul bergaya..geram nengoknye..nak dtg sini slalu gak cam mamalieyna la..sbb nk baby girl cam iris, heheheeh..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...