Dinner kat luar semalam...sbb...

busy busy busy..

hari nie..baru 3 entry masuk nie

alahai..tapi dlm busy..sempat gak kuar lunch tadi

(will update esok)

so...meh je layan pic dinner mlm semalam

kuar makan kat luar je

sbb...

balik keja lambat..

pas tu ujan lebat..

jalan jam..

samai umah dah kul 7 lebih

so..siap2..mamam dinner kat luar je la

aik..princess bam bam baca menu

tapi terbalik..macam mana tu?
makan kat sini ..
dekat2 area umah jer....

air Mummy...juice tembikai

air carrot susu...Daddy punya



air laici..Ian & Iris punya

and mamam....

nasi goreng ayam

tak nak sayur..tak nak pedas...

Ian & Iris punya

nasi goreng cendawan..Mummy punya

(time nie dah kena marah sikit ngan Daddy

so..snap banyak2 sekali)

Daddy punya..mee hoon guyeng

pas tu tambah..udang goreng tepung

telur dadar

sayur kangkung belacan

Daddy marah....sebab busy snap sana sini

(nak buat mcm mana...kata blogger tegar)

sedih...tapi snap jugak..

bukan pakai camera pun

lately nie..suka & senang snap pakai hp jer..

pic pun ok ....

===

ok..meh layan aksi Ian & Iris plak

Ian...memang suka kalu makan kat luar

sbb kami jarang mamam kat luar

sbb....Iris selalu banyak hal

malam semalam pun..mula2 dia badmood

nak duduk ngan Mummy....

nak itu & ini

lama2 baru ok....

ini dia princess bam bam yg banyak ragam


emm....snap by Ian...

tu nampak tangan Mummy jer...

minum air pakai sudu..

nie layan air suam Daddy pulak

Iris memang lagi suka minum air kosong

===

Ian...

hero encem yg sgt sporting

mula2 duduk ngan Daddy

tapi nak jugak ngan Mummy

ha....ada je gelagat dia nak pose...

and last...

dah tgh makan baru ingat

lupa nak order sup

Ian la baru ingat

nak tambah order, sure lambat dpt

so..next time la yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wahhh...sportng sunggua dik beradik 2 oarng ni..comel jeee

    ReplyDelete
  2. alahai sian hubbymu marah..tu guna hp..kalo guna camera lg die tk bg langsung..

    ReplyDelete
  3. heheh bab amek2 gmbr
    skang ni amrul dah xsaun lg
    klw dlu dia selalu marah gak
    ni pon nk amek gmbr ke??hehehe

    ReplyDelete
  4. nak komen lagi, sama la dengan hubby kita marah tau kalo snap2 time makan, pakai hp je pun marah lom lagik pakai DSLR

    ReplyDelete
  5. eemm sama la kita pun, klu time keluar mkn2 mesti nak snap sana.. snap sini... pastu my hubby ckp... apa la yg seronoknya ambik gambo tu.. cam org jakun je..

    ReplyDelete
  6. hubby aku so far belum soundlah kalo bini dia sibuk snap sana sini... sok lusa taktaulah pulak

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...