Semalam petang berjaya ke situ......

macam dirancang semalam petang..

alhamdulillah.semuanya berjalan dgn lancar.....

balik keja Didi amik....ujan dah reda ..

kami pun ke sini..destinasi yg dag diplan...

JJ AU2 Setiawangsa nak jugak amik gambar kat sini he he he....
and samapi2 je..terus ke umah kaca budak2 AF tu

time tu..memang tak ramai sgt org pun...

so..leh la snap2...

Ian..suka dia....

time kami sampai tu..

bebudak AF tgh ada sesi ngan Pak Nil

tak tau la sesi apa

tu...nampak tak...

zooom sikit
ha...Pak Nil tgh bagi nasihat kot kat ebbudak AF tu...

pas tu kami naik atas JJ jab...

beli brg & gie tempat wajib Ian..labur duit jab

(will cite beli apa & gie mana)

than turun nak mama

tgk Amy Search baru je masuk

ala..terlepas..nampak la dr jauh...AMy sembang2 ngan org kat luar tu

ada gak yg amik gambar

tapi Mummy Ayu tak sempat

sbb dok ngan Ian & Iris..

masing2 tak nak ngan Daddy lak semalam

Mummy nak busy snap2 pun kena control jer...

last2 dapat lak gambar Amy naik tangga nie...

yg depan tu..dia on the way nak gie bilik pengetua
pas mamam..sempat lagi jengah...

time tu dah kul 7 lebih..lum balik lagi

tgk bebudak tu ada yg tgh practise..

and yg nie tgh lepak2..

Ian.."Mummy..napa diaorg tak nyanyi ?"

pulak...Ian...kalu dia orang nyanyi pun....tak dgr..

plus bukannnya buat konsert kat situ

balik mlm tu tgk diari..Ian..suka..

"Mummy...tadi kita gie sini kan?"

"ah ah...ha...tu Ian.."

"mana Mummy? mana?"

"acah jer.."

"Mummy nie kan....memang tau"

ha ha ha.....ngan anak pun leh jadi...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. tengok kat luar cermin pon jadi la kan.. i ni lagi loser, kat TV pon tak pernah tengok.. :D

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    ReplyDelete
  2. tempat wajib aku melawat sekali seminggu..hahaha...

    ReplyDelete
  3. waaah sampai jugak ke sana kan...sonot la Ian tu..puas hati ye..hehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...