Gie tempat wajib Ian...kalu ke JJ

as usual..kalu jejak kaki ke JJ

tak singgah kat port wajib Ian nie

tak sah la.....

so..semalam petang....

sempat gak men'derma'kan token2 kat situ...

Ian...tak tentu arah..mana nak main dulu nie? Iris pun join sekali
Daddy tolong jaga

Mummy busy snap2....
ini mula2 Iris la nak main....

beria minta token..sbb ada pink kan kat box tu

last2 Ian yg abiskan

wah..bukan main pose lagi

nak main apa tu?
main bowling....

Iris tgk ajer...
pas tu racing keta pulak
Iris pun nak jugak..

tapid ia eksen2 jer latgk kat tangan Iris.....dia dah berkenan spek mata pink baru....
beria Ian drive...Daddy tolong control gak

tapi manjang langgar devider jalan..he he he
Iris...nak main joget2 tu pulak......
ok dik..jom..nak balik dah!!!

pas main kat situ..sambung main lagi

kat mana???tunggguuuu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha...sape2 yang ada anak kecik confirmnya mesti buat pelaburan kat tempat2 gini...nak buat mcm mana..atrraction kuat sungguh kat budak2 tu kalau nampak tempat ni kan...:)

    ReplyDelete
  3. same la anak2 kite pun suka menderma kat tmpt ni...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...