Calon2 nya........

Calon2 nya........

okies....tamat sudah giveaway aidilfitri Mummy Ayu so..meh kita tgk.. calon2 nya.. 1st ly Mummy Ayu nak ucap tq so much kpd semua yg sudi j...

Read more
Berjaya jugak buat akhirnya..

Berjaya jugak buat akhirnya..

alhamdulillah... akhirnya tercapai niat & hajat Mummy Ayu nak bat apam polka dot nie dah lama dah nak buat tapi tak buat2.. last weekend...

Read more
Yum yum....

Yum yum....

while busy helping Ibu preparing for open house tomorrow.... layan choc jab.... nak??? cedap... now....12.32 am..17 sept 2011 sleepy + tired...

Read more
Selamat Hari Malaysia!!

Selamat Hari Malaysia!!

hari nie semua cuti.. best!!!! pagi tadi Mummy Ayu with Ian & Iris pun leak depan tv. tgk live dari dataran.. hari tu tgk rehearsal &am...

Read more
Abis dah...

Abis dah...

spt yg dijanji.. Aidilfitri Giveaway tamat sudah jam 12 tengah malam semalam senarai peserta terkini akan Mummy Ayu update kan and publish ...

Read more
Aidilfitri Giveaway

Aidilfitri Giveaway

spt yg dijanjikan...petang tadi ha..entry tengah malam..(of coz autopublish...) AidilFitri Giveaway.... (hari tu kan ada pra ramadhan giveaw...

Read more
Weekend nie

Weekend nie

weekend nie Mummy Ayu dah plan nak gie tolong masak2 untuk open house ????? family Mummy Ayu Seremban nak buat open house suruh extend ke m...

Read more
OK dah...

OK dah...

saja jer nak update line internet kat opis Mummy Ayu dah ok leh la jenjalan umah kengkawan jab sementara tunggu kul 5 nie... :-)

Read more
Project hari ini...

Project hari ini...

hari nie line internet kat opis Mummy Ayu problem lagi as usual..tumpang la kat pc adik kat opis nie sowie ye Sha kacau, dah mcm CC dah Kak ...

Read more
Mc Donald Family Dinner Box...berbaloi baloi....

Mc Donald Family Dinner Box...berbaloi baloi....

semalam petang balik lambat dah ujan... so...jalan confirm2 jam.. makanya... memang tak la nak masak dinner so....tapau mc donald jer la.......

Read more
Thinking................what to do???

Thinking................what to do???

as salam.. and selamat pagi semua!!! pagi nie lambat buat entry lagi sbbb.... bukan sbb busy tapi sbb lambat sikit smapai opis and sampai2 j...

Read more
Art Class bersama Mummy Ayu....

Art Class bersama Mummy Ayu....

hah.. tgk Mummy Ayu buat art class plak tadi la..saja jer dok google itu, dok google ini sekali jumpa template buat kotak2 comel nie so....t...

Read more
Update bakal2 pemenang "Aidilfitri Giveaway"

Update bakal2 pemenang "Aidilfitri Giveaway"

dari semalam petang Mummy Ayu dok gigih copy paste nama2 peserta yg join Aidilfitri Giveaway ramai... so..meh jengah & check kejab nama2...

Read more