City Park, Seremban 2

petang raya cina kedua lepas
kami ke sini.
plan mula nak main layang2
tapi ramai sgt org
so..kami tukar plan
kasi ikan makan
dah lama dah tak kasi ikan makan
ikan still banyak
walaupu baru2 nie
ada yg kata ada buaya kat city park nie
tak tahu la betul ker tidak
Ian & Iris..
suka sgt la...
kasi ikan makan
Iris..leka sungguh
sampai nak amik gambar pun susah....
but ..
dapat jugak
1 ngan abang Ian
1 lagi..
3 of us..
:-)

yg Abang Ian..
jab tau...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. tak pernah lagi sampi di tmn sbn 2 ru
    tak sempat je nak berjalan

    ReplyDelete
  2. Hoho dah lama tak pergi Citypark. Kalau balik ruma terperap je huhuhu

    ReplyDelete
  3. ade kuar paper weekend ari tu... elok bersidai kat batu buaya tu..

    ReplyDelete
  4. ramai erk? beraya di city park la ni? rugi mi-cah tak de masa tu kan..

    ReplyDelete
  5. Ayu tggal kat area Seremban 2 yer? Nak mtk carikan rumah utk disewakan blh tak? Nanti klu ada no pon tlg email kat saya
    feeza7274@yahoo.com.

    Thanks....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...