Ian & Iris.....

ok...sambung sikit lagi citer kat city park hari tu
kalu dah ke sana
tak snap2..tak sah la kan
so....ini la pic2 nya
Ian & Iris
Ian.......memang senang nak amik gambar dia
bila suruh pose
laju jer..
tengok
tak yah ajar mcm mana nak pose
ok jer
nie pose apa plak nie Ian?
wah..macho la konon tu
tapi ini budak tecik
alahai.....
dah la nak berkepit jer
pantang Mummy jauh..jerit..
sbb dia takut kat jambatan tu
tapi busy nak kasi ikan makan
jenuh la Mummy cari ngale nak amik gambar dia
panggil2....dah tak larat nak panggil dah
busy kasi ikan makan
nasib la hp Mummy tak jatuh dlm tasik tu
tgk..Abang Ian
kasi gak ikan makan
tapi ok jer bila panggil amik gambar
ini budak tecik
manyak songeh la
Ian lagi
senyum..
"ala Mummy nie..Icha nak kasi ikan makan nie..tacau je la.."

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. alololo..soo tute la Icha!! santek tmpt ni la ayu..xpenah g..

    ReplyDelete
  2. Hahahaa, tp mmg khusyuk betul Iris. Hhee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...