Preparation untuk Ian ke tadika esok....semua pun dah settle...

cuti 3 hari nie
semua Mummy dah settlekan..
sabtu pagi gie bayar duit yuran, buku2 & beli uniform kat tadika Ian
pas tu terus gie beli barang2 sekolah dia
alhamdulillah...
semua dah siap
hari tu beli bag sekolah jer
so...yg lain2 tu..dah beli dah jugak....
kasut sekolah
cikgu dia kata
leh kasut putih or hitam
tapi Mummy beli yg putih la
and dia yg pilih kasut nie
nak kasut sekolah Ben 10
bantai la...
tau plak tu.siap nak beli kapur untuk kasut tu..
singlet pun beli
sbb uniform dia macam jarang plak..
siap spender sekolah lagi
and jam pun nak
sbb nak sekolah
so..beli jam yg takde cartoon2 la
and uniform dia..
tadika angkasa ria
baju sukan..sepasang
uniform sekolah...2 pasang

so..semua dah siap
tinggal esok je nak gie sekolah..tak tau la macam mana
nak tgk Ian try uniform dia..?
Mummy yg over excites key..
he he he...

* macam tak caya je
dah besar dah anak Mummy..
nak sekolah dah....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. wah2.... brg org lelaki... ben10, cars.... selmat bersekolah to Ian

    ReplyDelete
  2. kita pun sama tak sabar nak tengok farisyah pi sekolah esok..

    ReplyDelete
  3. Wahh lengkap semua ada hehehee :D

    ReplyDelete
  4. nak masuk sekolah mestilah da besar kan kan kan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...