Hari nie Net menang la, laju jer update ...

Hari nie Net menang la, laju jer update ...

hari nie lambat la update pasal lunch tapi takpe sbb Net dah laju update.. cayalah Net.... :-) so..macam Net dah citer kami gie mamam kat Ch...

Read more
Projek masak2 last weekend ~ buat food testing...

Projek masak2 last weekend ~ buat food testing...

emmmm... nie la projek masak2 Mummy Ayu weekend lepas... cuti new year baru2 nie.. buat food testing and asah skill lama ok tak??? semua nie...

Read more
Menang tapi dah terlepas...

Menang tapi dah terlepas...

cantik kan tote bag nie.......? punya la tak ingat & tak aware Mummy Ayu join kat FB... giveaway simple jer sekali tak ingat sbb guna ac...

Read more
Novel untuk bulan Februari.....

Novel untuk bulan Februari.....

dah macam promoter novel keluaran Kaki Novel dah Mummy Ayu nie :-) tetiap bulan Mummy Ayu mesti beli kurang2 sebuah kadang2 2 buah so...akan...

Read more
NIe la idaman Mummy Ayu..syukur alhamdulillah, dimakbulkan....

NIe la idaman Mummy Ayu..syukur alhamdulillah, dimakbulkan....

assalamualaikum.. morning kengkawan semua!! apa khabar? harap semua pun sihat mcm Mummy Ayu kat sini... dah lama nak amik gambar mcm nie &am...

Read more
Pegi bank pesen baru..

Pegi bank pesen baru..

lunch tadi... kami gie dekat jer..KL Sentral plan nak gie bank..update buku ASB pegi la 1st bank..tak yah beratur kalu nak update.. sekali.....

Read more
3 of them..... with Angy Birds

3 of them..... with Angy Birds

tak abis2 ngan burung marah nie.... citer weekend lepas gak nie.. Tok Umi belikan sorang sekor belon burung marah nie suka la cucu2 nie.. p...

Read more
Kawan baru Ian & Iris kat umah Tok Umi

Kawan baru Ian & Iris kat umah Tok Umi

citer & pic weekend lepas..... (tgk...Ian pun rambut lum potong time tu) my sis Angah .......punya kawan la kasi rabbit nie so..Angah do...

Read more
Novel pertama tahun ni..

Novel pertama tahun ni..

as usual.. tak leh tinggal lak sekarang nie... tiap2 bulan mesti beli novel...online... untuk bulan januari tahun nie.. semalam petang sampa...

Read more
1st time for Iris

1st time for Iris

aktiviti kami sekeluarga petang semalam... gie tgk wayang citer Alvin & Chipmunks 3.. show ujung2 pun..nasib ada lagi Ian......suka la.....

Read more
Update pasal Ian ke tadika hari kedua...

Update pasal Ian ke tadika hari kedua...

hari nie kan Mummy Ayu dah mula kerja so..just harapkan Daddy la uruskan Ian which is esok pun Daddy dah start keja harap2 esok ok la.. pagi...

Read more
Dah nak abis dah Masterchef Malaysia

Dah nak abis dah Masterchef Malaysia

malam semalam tgk semi final masterchef malaysia kejab je nak abis dah kan? 8 jan nie final dah macam yang dah semua tahu... Ezani ngan Aban...

Read more