Nak kawin pun kena ada pasport???

Nak kawin pun kena ada pasport???

hah..nie unik sikit lain dr yg lain and 1st time la Mummy Ayu jumpa pasport perkahwinan.. bukan Mummy Ayu yg dpt tapi boss Mummy Ayu punya a...

Read more
Dah diluluskan....sukanya..

Dah diluluskan....sukanya..

he he he apa yg diluluskan tu??? cuti Mummy Ayu la esok kan cuti PH..hari wilayah Mummy Ayu plan asalnya nak amik cuti hari jumaat jer 1 ha...

Read more
Little Chef Birthday Party

Little Chef Birthday Party

(entry melekat..new entry scroll down) Dengan lafaz bismilah.... Mummy Ayu & family menjemput kengkawan ke..... nie kira 2 dalam 1 la b...

Read more
Topeng angry bird pulak..

Topeng angry bird pulak..

weekend lepas punya cerita lagi.. Mummy Ayu kan dok busy ngan paper bag angry bird sekali tgk..ada lebih plak mata tu so......dapat la idea ...

Read more
Ini la yg Ian busy tulis tu.......

Ini la yg Ian busy tulis tu.......

assalamualaikum.. selamat pagi kengkawan semua!! apa khabar? ----- sambung citer semalam sikit key kan Mummy Ayu ada cita yg Ian busy menuli...

Read more
Dah siap dah semua untuk kengkawan Ian

Dah siap dah semua untuk kengkawan Ian

weekend lepas punya projek gak nie alhamdulillah.. berjaya siapkan semua angry bird nie sambung yg hari tu kan yg nie untuk kengkawan tadika...

Read more
Layan Ian & Iris.....weekend lepas

Layan Ian & Iris.....weekend lepas

weekend lepas ..kami tak ke mana2 pun just lepak kat rumah settle kan mana yg patut and of coz layan karenah anak2 Mummy yg 2 orang nie Ian ...

Read more
Selepas 16 tahun tinggalkan kerja nie

Selepas 16 tahun tinggalkan kerja nie

pecah rekod rasanya sebab.... dah 16 tahun dah tinggalkan kerja nie sekali kena buat balik dah kerja apa? basuh kasut sekolah than kapur kas...

Read more
AJL 26..best!!

AJL 26..best!!

assalamualaikum.. and morning kekawan semua lambat giler buat entry pagi nie biasala..monday morning.. :-) so..topik yg hangat pagi nie of c...

Read more
3 minggu berturut-turut....

3 minggu berturut-turut....

masuk minggu nie dah 3 minggu berturut2.. 3 jumaat la kami makan nie... cuma last week je la kami makan kat Seoul Garden Bangsar before tu k...

Read more
Siapa tu????

Siapa tu????

emmmmm.. sapa tu? kenal kah anda semua? kenapa dia sensorang? emmm.. tu sapa lagi kalu bukan Net...my BFF tadi kuar lunch cari jalan punya c...

Read more
DIY ~ Angry Bird paper bag or Angry Bird Balloons

DIY ~ Angry Bird paper bag or Angry Bird Balloons

okies...sambung citer semalam petang pasal burung marah tu nie yg dah siap so far ada 18 ekor burung marah emmmm.nak kena buat lagi nie yg n...

Read more
Wake up...........

Wake up...........

assalamualaikum.. morning kengkawan semua just a simple start for today... a beautiful quotes from here Learn from yesterday, live for tod...

Read more
Yellow Angry Bird yg pertama...malam semalam ~ DIY...comel tak?

Yellow Angry Bird yg pertama...malam semalam ~ DIY...comel tak?

nie yg 1st .. malam semalam buat nie tgh buat lagi kat opis nie sambil2 tgh kerja DIY...comel tak? nak buat warna biru, hitam, kuning, merah...

Read more
Projek burung marah.....

Projek burung marah.....

tgh layan projek nie nak buat burung marah tapi.. bukan b...i marah tau.... nanti dah jadi will share.. emmmm

Read more