Lunch kami hari nie..alhamdulilah..yum yum...

Lunch kami hari nie..alhamdulilah..yum yum...

nak buat full entry lembab plak internet petang nie nak download satu gambar pun lamaaaaa so... entry intro dulu la minggu depan full leh ba...

Read more
Dari meja Mummy Ayu

Dari meja Mummy Ayu

dalam time takde2 idea nie tetiba teringat baru2 nie bebudak kat opis nie dok la PS nak buat buletin opis so..diaorg pun snap2 pic boss Mumm...

Read more
Pokok cupcakes....ada ker?

Pokok cupcakes....ada ker?

assalamualaikum... and morning kengkawan semua ~~~ tajuk entry...ntah apa2 sbb mcm beku plak idea pagi2 nie so..just tepek gambar apa yg ada...

Read more
My lunch hari nie

My lunch hari nie

hari nie busy sangat kat opis tension pun ada so ingat nak happy2 la kuar ngan BFF sekali..tak leh kuar so..just kirim je kat geng opis tapa...

Read more
Yang dah siap....

Yang dah siap....

ok..memandangkan entry invitation pun dah publish leh la Mummy Ayu cerita sikit2 pasal buzzday party Ian + housewarming punya prepairation ...

Read more
Business Card dah ciap...

Business Card dah ciap...

business card baru siap semalam of coz la bukan Mummy Ayu punya tapi chef daddy punya dah 3,4 bulan keja baru la siap... Mummy....tumpang2 j...

Read more
As usual....setiap perayaan Mummy Ayu busy...

As usual....setiap perayaan Mummy Ayu busy...

macam biasa setiap perayaan Mummy Ayu akan busy hantar2 kad ucapan.. yang nie semua dah siap tinggal nak antar jer... chinese new year nasib...

Read more
Bawak bekal hari nie...penuh kasaih sayang

Bawak bekal hari nie...penuh kasaih sayang

assalamualaikum.. and good morning kengkawan semua!!! pagi nie ngan pagi semalam pun... Mummy Ayu bawak bekal.. emm... nie b'fast pagi n...

Read more
1st time la lunch kat Coffee Bean

1st time la lunch kat Coffee Bean

tadi lunch punya cerita Net kan cuti exam 3 hari nie so..hari nie baru la berkesempatan kuar lunch ngan dia exam dia dah abis...so merdeka l...

Read more
Dah abis dah.................TAMAT..............congrats Melur Jelita!

Dah abis dah.................TAMAT..............congrats Melur Jelita!

ok..dah abis dah dah abis dah mood jiwang sbb dah abis dah baca novel ASST Awak Suka Saya Tak? 2 hari abis dah target hari tu seminggu gak t...

Read more
Belum abis baca lagi dah nangis dah...macam mana nie?

Belum abis baca lagi dah nangis dah...macam mana nie?

sikit lagi nak abis tetiba sampai part cedih.. alahai... nangis lagi semalam pun ada gak 'huja' tapi hari nie 'hujan' terove...

Read more
Mood ASST....

Mood ASST....

asslamualaikum and morning semua since semalam.. kureng je update blog sbb.. Mummy Ayu dok la leka ngan ASST sampai kat FB pun status penuh ...

Read more
Slow la hari nie..

Slow la hari nie..

hari nie Mummy Ayu slow la sikit slow update blog sbb... dok leka ngan Hilman Yong ... dok leka ngan Awak Suka Saya Tak? .... novel oh novel...

Read more
Awak Suka Saya Tak?

Awak Suka Saya Tak?

sekarang nie, sejak semalam..... Mummy Ayu tengah angau and layan jiwang sebab.. "Awak Suka Saya Tak?" hasil karya Melur Jelita ke...

Read more
Ian buat homework...first time tu...

Ian buat homework...first time tu...

assalamualaikum.. morning semua pagi nie lambat plak buat entry semalam tak draft apa2.. plus pagi nie busy sikit biasala tuesday morning bo...

Read more
Tahun lepas & tahun nie....

Tahun lepas & tahun nie....

dah 9 hb baru nak publish azam tahun baru nie... mula2 nak kupas dulu azam2 tahun lepas.... alhamdulillah..banyak yg dah tercapai.. antarany...

Read more
Satu bulan satu album...2011

Satu bulan satu album...2011

last year Mummy Ayu ada update pasal nak buat album satu bulan sebuah takut gak kalu hangat2 tahi ayam yer sekali bila sampai ke ujung tahun...

Read more
Alif, Ba, Ta....

Alif, Ba, Ta....

asyik cita pasal Iris jer.... so..cita pasal Ian plak Ian now dah tadika semua pun ok dah.. pagi nie call tadi tanya Ibu ok...masam muka..ad...

Read more
Amoi mana nie???

Amoi mana nie???

lagi pic amoi tecik bam bam Mummy nie semalam petang gie JJ jab jumpa deco2 chinese new year nie apa lagi ..laju je la Mummy suruh Iris posi...

Read more
Cheongsam sapa nie???

Cheongsam sapa nie???

emmm.. Qong Xi Fa Cai kan dah dekat so.... kena la shopping baju raya he he he and cheong sam ping nie... of coz la little princess nie yg p...

Read more