Kenal tak blogger nie???

Kenal tak blogger nie???

okies.. destinasi seterusnya .. kami gie jumpa sorang blogger nie emm... korang kenal tak? dia nie blogger feme s nie he he he.. jgn marah y...

Read more
Pas ke Seoul Garden, Bangsar.......kami ke sini.......

Pas ke Seoul Garden, Bangsar.......kami ke sini.......

lepas makan kat bangsar percaya atau tidak kami ke destinasi berikutnya yg nie memang out of plan tapi selamba je kami terjah kat mana tu......

Read more
Seoul Garden @ Bangsar pulak kami serbu hari nie....

Seoul Garden @ Bangsar pulak kami serbu hari nie....

aktiviti lunch hari jumaat .. macam biasa. jalan2 cari makan minggu nie kami layan korean steamboat lagi mula2 plan nak one utama lagi mcm l...

Read more
"Ian nak pegi sekolah tau Mummy.."

"Ian nak pegi sekolah tau Mummy.."

assalamualaikum.. morning kengkawan semua dah nak masuk afternoon dah baru la berkesempatan nie..nak update blog entah apa tah..busy pagi2 j...

Read more
GUMP’s with extra sugar……...

GUMP’s with extra sugar……...

Baru-baru nie Mummy Ayu ada tertengok satu video kat Youtube nie, dia cerita pasa Extra sugar dalam GUMP's. apa tu GUMP's? emm...

Read more
No idea la plak..

No idea la plak..

hari nie..2 entry jer.. tak tahu kenapa takde idea takde cerita takde pic.... esok la yer..

Read more
All the best & good luck my BFF!!!

All the best & good luck my BFF!!!

entry khas untuk my beloved BFF.. Notti Netti yg tika dan saat ini sedang dok menanti, menunggu dalam debaran & kerisauan nun di maktab ...

Read more
Alamak....ada polis la?

Alamak....ada polis la?

assalamualaikum... morning kengkawan semua pagi nie.. tetiba lak tepek gambar polis... bukan Mummy Ayu kena tahan polis key tapi nie pic sem...

Read more
Gie bakar semangat tadi lunch...

Gie bakar semangat tadi lunch...

lambat plak buat entry petang nie settle kan mana yg perlu dulu so.. tadi lunch Mummy Ayu ada misi... misi & visi gitu gie teman sorang ...

Read more
Yum yum...

Yum yum...

emmm.. pagi nie dapat nie la plak dr 2nd big boss segar bugar lagi merah... sweets.... buah cherry bukan banyak tu jer.. tapi satu kotak sha...

Read more
Cendol Leman Dawi

Cendol Leman Dawi

balik dr mandi manda my sis pulak nak singgah makan cendol singgah la kat sini cendol leman dawi dari kami sampai hingga la kami balik busy ...

Read more
Picnic yang tak dirancang..tapi happening...

Picnic yang tak dirancang..tapi happening...

assalamualaikum... morning kengkawan semua sambung lagi citer weekend lepas semalam cita pasal aktiviti hari ahad nie cita pasal aktiviti ha...

Read more