3 minggu berturut-turut....

3 minggu berturut-turut....

masuk minggu nie dah 3 minggu berturut2.. 3 jumaat la kami makan nie... cuma last week je la kami makan kat Seoul Garden Bangsar before tu k...

Read more
Siapa tu????

Siapa tu????

emmmmm.. sapa tu? kenal kah anda semua? kenapa dia sensorang? emmm.. tu sapa lagi kalu bukan Net...my BFF tadi kuar lunch cari jalan punya c...

Read more
DIY ~ Angry Bird paper bag or Angry Bird Balloons

DIY ~ Angry Bird paper bag or Angry Bird Balloons

okies...sambung citer semalam petang pasal burung marah tu nie yg dah siap so far ada 18 ekor burung marah emmmm.nak kena buat lagi nie yg n...

Read more
Wake up...........

Wake up...........

assalamualaikum.. morning kengkawan semua just a simple start for today... a beautiful quotes from here Learn from yesterday, live for tod...

Read more
Yellow Angry Bird yg pertama...malam semalam ~ DIY...comel tak?

Yellow Angry Bird yg pertama...malam semalam ~ DIY...comel tak?

nie yg 1st .. malam semalam buat nie tgh buat lagi kat opis nie sambil2 tgh kerja DIY...comel tak? nak buat warna biru, hitam, kuning, merah...

Read more
Projek burung marah.....

Projek burung marah.....

tgh layan projek nie nak buat burung marah tapi.. bukan b...i marah tau.... nanti dah jadi will share.. emmmm

Read more
Ian & Iris.....

Ian & Iris.....

ok...sambung sikit lagi citer kat city park hari tu kalu dah ke sana tak snap2..tak sah la kan so....ini la pic2 nya Ian & Iris Ian........

Read more
City Park, Seremban 2

City Park, Seremban 2

petang raya cina kedua lepas kami ke sini. plan mula nak main layang2 tapi ramai sgt org so..kami tukar plan kasi ikan makan dah lama dah ta...

Read more
Kami ke sini petang raya cina...

Kami ke sini petang raya cina...

petang raya cina lepas... kami gie jenjalan ke sini tenang je kan? nie pakai camera hp jer ni kalu pakai camera canggih mesti lagi cun nie s...

Read more
Brother & sister.......love each other

Brother & sister.......love each other

assalamualaikum.. morning kengkawan semua!!! apa khabar pagi nie? Mummy Ayu ..alhamdulillah sihat tapi...zzzzzzz mengantuk la... mood nak cu...

Read more
Duit negara mana nie?

Duit negara mana nie?

emmm.. hari nie bau dapat tgk..dapat pegang2 and dapat amik gambar (harus la kan) duit syiling baru negara kita la.. mana lagi kecik2 jer an...

Read more
vroom vroom...

vroom vroom...

minggu lepas kan cuti panjang kami tak gie mana2 pun sbb Daddy keja so....antara aktivti Ian & Iris weekend lepas kat rumah je main keta...

Read more
Mood ~ masih bercuti

Mood ~ masih bercuti

assalamualaikum.. selamat pagi semua selamat mula kerja!!! walaupun masih rasa nak bercuti kan? so... mood pagi nie.......ke laut la mood b...

Read more
Gong Xi Fa Chai!!!

Gong Xi Fa Chai!!!

hari ini hari raya hari raya cina!!! tahun ini tahun naga kata org cina kita kan satu malaysia semua pun kita raya.. :-) dah macam pantun da...

Read more