Shoplinks.Asia

Tuesday, December 24, 2013

Dah buka dah plaster Iris

nie follow up cerita dahi Iris yg terantuk tu..
kan..doc pean..lepas 3 hari..boleh buka plaster tu...
emm..see..budak baik nie..
weekend lepas..pic semua bertampal dahi tu
tapi..lasak & aktif..mcm biasa
kita plak yg risau sbb nampak..mcm ada luka sikit
cuma tak berani nak buka...takut berdarah ker
but bila tanya...dia kata..ok jer, tak sakit pun
so..malam semalam..
kami pun...buka la plaster tu..
"kita tak nak Mummy buka kan..nak Tok Umi yg buka kan"
emm.. ye la ....cucu Tok Umi 

dia rilex & cool jer..
tak de ek..tak nangis pun
sgt good girl...

and..bila dah buka...
mcm nie la rupa luka tu
emmmm.panjang juga
and..Ibu kata..hari tu..memang terbelah
and..tu la rupa stapler ..
bukan stapler la rasa..lebih kurang mcm klip jer
yg tu..tak leh buka..
doc kata..nanti dia tercabut sendiri..bila luka tu dah bercantum....agaknya la

apa pun....alhamdulillah..
and..to Iris....tamau lompat2 & lari2 lagi tau!!
Abang Ian pun sama..

1 comment:

mama lieyna said...

Laaa, cedera ke..alahai... nmpk teruk jugak tu ye..seriau tengok....tapi iris cool jer, good girl lah...
Psl hadiah tu, takpe ayu, tk ur time :-)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno