Shoplinks.Asia

Friday, December 6, 2013

Sleeping Study Daddy

okay...jom layan pic petang hari rabu tu..
kan Mummy Ayu 1/2 day..
sbb nak hantar Daddy gie sepital putrajaya..buat sleep study.....
reference letter + GL

kat belakang reference letter tu..
ada la ..list persediaan nya...
emm.....

minnta tolong Ayah hantarkan....
1st time gak ke sepital putrajaya nie
pic from mr google
sbb ada notis..tak leh amik gambar di kawasan sepital tu
but....Mummy Ayu snap gak..
cuma jauh la dr sepital tu..
nie kat depan main lobi dia..time nak tunggu Ayah dtg...gie tempat lain..
kat situ..just daftar jer..

tempat yg buat sleeping study tu..kena gi tempat lain...
(emm..cita & pic kat. bawah yer)
Daddy & Abang Ian

Iris & Mummy

lepas tu..kami pun gie la cari tempat Daddy nak buat sleep study tu
diaorang kata..kat Pusat Bersalin Berisiko Rendah
la..ada rupanya tempat mcm nie
baru tau...so gie la.
kat area presint 8 jugak..
nasib baik..banyak sign board..
jumpa jugak..
 
actually nie...rumah penjawat awam
tapi diaorang amik beberapa blok and buat mcm sepital...
ooo......
tempat Daddy nak buat tu..kat blok E
tu dia.
sleep study centre

ada satu rumah..kat tepi lift tu....
rumah apt..3 bilik...
selesa sgt
sbb ada hall, sofa, tv semua...

3 bilik...... 2bilik dia buat suite untuk tido2 tu
and 1 bilik lagi..bilik doctor yg inchage
doc petang tu.dr sapna...
dia pun brief semua
suruh Daddy makan semua
sbb..kul 8.45...dah siap nak pasang wayar2 tu..

Mummy Ayu..sempat la pusing2..snap2...
rupa2 nya ..berdengkur masa tido nie...ada jenis2nya
and.bahaya jugak

Daddy dpt suite 2..
lupa nak snap pic katil2..
but..memang selesa sgt..katil queen size, siap aircond semua
and..memang confirm lena la
sbb takde langsung suasana hospital..mcm kat rumah

tu dia wayar2 akan dipakai..

gie tapau makan utk Daddy..
pas tu....balik dah..
esok pagi kita dtg amik Daddy yer..

6 comments:

adianiez AIDA said...

new information pd aida ni. sleep study... tq...

Rizziela said...

bahaya gak kan kalau berdengkur ni

Ibu Lala said...

Husben akk dulu buat kat hsptl serdang. Refer kat hsptl
Putrajaya

Nad MamaZN said...

Saya taktau plak pasal sleeping stadi ni
Elok gak akak cite
Dpt gak saya info

ayu Ismail said...

Baru tahu pasal sleep study..nanti cerita lagi hasilnya ya ayu

nur rabiatul adawiyyah said...

pegawai atul ade kena ni..skrg ni dier ade pakai satu alat nk control dengkur tu..wat kat putrajaya gak..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno