Shoplinks.Asia

Wednesday, December 4, 2013

Nak hantar Daddy tidur kat hospital

ok....nak cita sbb yg Mummy Ayu 1/2 day hari & cuti esok..
sbb nya..

ptg nie..Mummy Ayu nak hantar Daddy gie tido kat sepital.
yup..
betul tanjuk entry tu..bukan saja gimik jer tau
malam nie...Didi Mummy Ayu kena tido kat sepital
sbb...nak buat sleeping study

agaknya mcm nie kot..
sbb diaorang kata..kena pasang wayar2....and..tido..
time tu..diaorang akan kaji pattern tido dia..
cara pernafasan and..lain2 

mula2 dengar tu...memang mcm pelik
and...terfikir..ada rupanya "sleeping study nie?"


and..bila dah jadi mcm nie..
baru la Mummy Ayu rajin ..baca2..& buat research pasal kajian tido nie...

20121220-183537.jpg

emmm...boleh la faham sikit2 bila baca nie

punca yg Didi kena buat semua nie
sbbnya...bila dia demam,
tonsil dia akan bengkak & memang teruks sgt
tu yg demam teruks..
plus...masa dia tido..berdengkur memang ...not bad gak la
but..Mummy Ayu pun dah terbiasa ..so..ok jer la
but..bila jumpa doktor..
doktor kata semuanya berkait..
and..nie semua bahaya kalau dibiarkan
so....Didi akan buat operation..buang tonsil
but..1st..dia kena buat sleeping study
which is..malam nie..

Didi nak gie sendiri
but..takkan la Mummy Ayu nak biar dia gie sendiri
so...tu yg Mummy Ayu amik 1/2 day hari..
utk hantar ptg nanti ngan Ibu & Ayah
and..esok pagi ...gie amik plak..ngan Ibu & Ayah jugak
nasib baik tinggal dekat ngan Ibu & Ayah
boleh la minta tolong diaorang..
kalau tak..kelam kabut gak ... mana nak hantar, mana ngan Ian & Iris lagi
emmm..

ok...will update lagi later..

4 comments:

Zura@Iwan said...

penah dgr sleeping study ni

semoga semuanya bjln lancar..ameen

Maria Firdz said...

moga dipermudahkan urusan..

1st time dgn pasal ni.. bgus juga akk kongsikn...

Rizziela said...

semoga dipermudahkan segalanya

Ibu Lala said...

Husben akk dah pernah buat. Skrg ni mmg pakai mesin cpad tu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno