Maskot Nestle Crunch Wafer

citer weekend lepas nie actually
but..hari nie baru nak update
biasa la kan?

ahad pagi tu...gie mydin baru kat seremban 2 tu
serius...besar sesangat..
and..jenjalan..
sekali terjumpa ngan maskot nestle ni...
ala choc wafer tu..yg nie..

kan maskot dia memang ala ala ikan jaws
emmm...agak2 Ian & Iris takut tak?
v
v
v
v
v
v
v
jawapannya...
tak takut pun
Ian..siap salam lagi
but tak sempat nak snap2..
Iris...mula2 mcm takut la
but bila tgk Ian ok jer salam...dia pun ok jer
cuma..dia pun laju jer
so..tak sempat nak snap betul2..
juts candid mcm nie jer

as usual
3 of us..in red hari tu...
posing2 kat mydin mall seremban 2..

kat situ ada restoran upin ipin
wah..tak sabar nak ajak Daddy try makan kat sana

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. diaorg dh bsr..
    tk takut ye maskot tu..hehe
    irfan dia kecik2 tk takut
    bila bsr mcm takut2 berani..

    ReplyDelete
  2. besar tul mydin nya... berapa tingkat tu

    ReplyDelete
  3. tu dia lama tak ke seremban akakni.. kalua gi mesti kena mai sinikan.. baguihle rtak takut senang nak amek gambar...

    ReplyDelete
  4. Kami pun balik Seremban hari tu sempat 2 kali pegi Mydin Seremban 2 tu...jumpe juga dengan maskot jaws nestle tu ha.Kitaorang dah try food kat Upin Ipin Mydin Seremban 2 tu,food just nice..tapi masa kami datang tu kedai tu ada kementerian kesihatan datang..kitchen x bersih la so kena compound..harap2 lepas ni diaorag improve

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...