Sweet Memories on 2013

Sweet Memories on 2013

tahun 2013 hampir melabuhkan tirai banyak kenangan of coz sepanjang tahun nie yg kita semua lalui pahit, manis, suka, duka, ketawa, me...

Read more
Souvenir dr China

Souvenir dr China

pagi tadi..dapat nie.. :-) sambil senyum tersipu2... "terima kasih Dato'.. " boss Mummy Ayu baru balik dr outstatio...

Read more
Sambutan birthday Ibu..

Sambutan birthday Ibu..

Ahad lepas...29 dis...birthday Ibu Mummy Ayu ( ada buat entry pun ) so...kami pun sambut la jugak mula2..masing2 dok SMS, whatspp M...

Read more
Dari novel ke drama ~ Projek Memikat Suami

Dari novel ke drama ~ Projek Memikat Suami

satu lagi drama yg diadaptasikan dr novel.. Projek Memikat Suami novel nie..Mummy Ayu dah baca but..rasa tak buat la review kenapa? ...

Read more
Happy birthday to Anyah!!

Happy birthday to Anyah!!

as usual..last day of the year.. is my sister birthday.. adik kedua Mummy Ayu so..happy birthday Angah!! kami beza 1 tahun 1 bula...

Read more
Dari novel ke drama ~ The Wedding Breaker = Ariana Rose

Dari novel ke drama ~ The Wedding Breaker = Ariana Rose

malam semalam start  cita nie... satu lagi drama yg diadaptasikan dr novel... Ariana Rose atau tajuk novelnya.....The Wedding Breaker ...

Read more
Last day of the year...

Last day of the year...

assalamualaikum..and selamat pagi semua salam selasa... hari nie..hari terakhir dalam tahun 2013 esok dah tahun kejab jer.. ...

Read more
Before & After

Before & After

sebelum gie daftar tadi... bawak Ian gie potong rambut... cuti sekolah..langsung tak potong rambut nie nak sekolah...kena la potong.....

Read more
Cuti

Cuti

Assalamualaikum. ...morning semua selamat hari isnin..... Hari ni...rasa2 ramai yg cuti... sbb hari ni...ada yg daftar & oren...

Read more
Happy Birthday Ibu!!! I Love You!!! So much!!

Happy Birthday Ibu!!! I Love You!!! So much!!

okay....as usual.. hujung tahun..birthday Ibu yg tercinta!! 29 Disember so...to my dearest Ibu.............. Happy Birthday!!! ...

Read more
"Jumpa lagi tahun depan.." ~ BFF ngedate

"Jumpa lagi tahun depan.." ~ BFF ngedate

"jumpa lagi tahun depan..insyaallah".....ending ayat kami tadi.. lepas balik lunch... ye la..nie lunchdate akhir untuk tahun ...

Read more
Baca doa dulu..di pagi jumaat terakhir dalam tahun 2013

Baca doa dulu..di pagi jumaat terakhir dalam tahun 2013

assalamualaikum and selamat pagi kengkawan salam jumaat.. hari nie....jumaat last dalam tahun 2013 jumaat minggu depan dah 2014 da...

Read more