Long Time No See!!

Long Time No See!!

dah lama sgt 2 rasanya.... lebih sebulan kot... emmmm lama tak jumpa awak.. lama tak ngedate ngan awak.. lama tak lunch ngan aw...

Read more
Dah 5 tahun pun nak potong jambul jugak ker?

Dah 5 tahun pun nak potong jambul jugak ker?

emm...nie la keja Iris hari Rabu baru nie dia buat potong jambul dia sendiri.. :-( Mummy Ayu kasi gunting..suruh buat cut & pas...

Read more
Kembali ke office..

Kembali ke office..

assalamualaikum and morning semua salam jumaat... kembali ke office (mcm kembali ke sekolah jer) selepas bercuti 2 hari (esok cut...

Read more
Fulltime housewife....sanggup ker???

Fulltime housewife....sanggup ker???

lagi penat duduk kat rumah.. dr keja kat opis kot? mana nak terkejar..nak masak lagi  ~ minum pagi ~ makan tengah hari ~ minum pe...

Read more
Happy working!!!

Happy working!!!

assalamualaikum morning semua!! selamat hari khamis... happy at work semua!! coz.. Mummy Ayu still cuti esok baru keja ba...

Read more
Nak buat apa yer???

Nak buat apa yer???

hari nie kan..Mummy Ayu cuti emmm... tak tau nak buat apa selalunya.. cuti sbb ada hal.. ada urusan.. ada nak gie somewhere.....

Read more
Wordless

Wordless

assalamulaikum.. and morning kengkawan semua.. selamat hari rabu!! wordless la sangat Mummy Ayu nie busy ker keja? he he he...

Read more
See you....

See you....

mcm nak gie cuti lama jer.. pada hal 2 hari jer tu pun..kalu sempat & rajin.. insyaallah...Mummy Ayu akan update & jengah ken...

Read more
Hujan lebat

Hujan lebat

uuiii..lebatnya hujan dgn angin.... emm.....see..tak nampak bangunan pun.. nampak dataran ngan tiang bendera nya jer.. mcm mana...

Read more
Terpaksa....

Terpaksa....

:-( Mummy Ayu terpaksa..... sbb... takde pilihan dah kalau boleh.. memang tak nak but tak boleh tidak kena jugak.... ...

Read more
Jom breakfast!!

Jom breakfast!!

assalamualaikum.. morning semua salam selasa!!! pagi nie..layan breakfast mcdonalds.. yum yum.. naik keta..singgah jab tapau ...

Read more
Rajinnya anak dara tecik nie....

Rajinnya anak dara tecik nie....

Ibu baru share pic nie kat FB... Mummy Ayu pun..laju jer share kat blog plak... :-) nama pun perempuan kan.. memang 'rajin'...

Read more
Dah request tema dah untuk birthday dia tahun depan..

Dah request tema dah untuk birthday dia tahun depan..

spt yg dah dijangka.. tak yah tunggu lama2... cepat jer diaorang dah fikir & reques dah.. tema untuk birthday party tahun depan.....

Read more
Ian, Iris, Iqi..naik komuter

Ian, Iris, Iqi..naik komuter

semalam petang punya aktiviti nie.. dah plan..memang dah lama...tapi tak berkesempatan.. kebetulan..semalam petang..mcm free jer... p...

Read more
Wedding weekend lepas

Wedding weekend lepas

jom layan pic & cita ...wedding minggu lepas.. yg Mummy Ayu nganIbu pun...sama2 busy tu.. hari sabtu.. tema biru kami pun sam...

Read more
Balik keja jumaat lepas

Balik keja jumaat lepas

assalamualaikum.. and..selamat pagi semua!! selamat hari isnin!!! malas jer rasa nak gie keja pagi nie.. lepas dah berhujung ming...

Read more