Setelah sekian lama...

Setelah sekian lama...

akhirnya... after long time not see hari nie... kami bersama kembali chewah..ayat jiwang plak... but..memang betul pun.. lami...

Read more
Salam jumaat!

Salam jumaat!

assalamualaikum and..morning semua!! still in no mood but today is friday... harap2 dapat hidayah & keberkatan di hari jumaat...

Read more
How I wish......

How I wish......

seronoknya.. kalau time takde mood mcm nie... dapat duduk kat pantai.. tgk matahari mcm nie.. subhanallah.. mesti rasa tenang, ...

Read more
Takde mood la

Takde mood la

assalamualaikum.. and morning kengkawan semua!! selamat hari khamis... hari nie..takde mood takde mood nak dtg keja takde moo...

Read more
Dikembalikan....

Dikembalikan....

semalam sampai nie.... dah agak dah sbb dah tau sapa punya takpe..nanti Mummy Ayu pos balik yer

Read more
Sedihnya....

Sedihnya....

pagi tadi...mood best jer tetiba...masuk tengahari nie dapat tau berita sedih.. terus mood pun jadi sedih emmm...entah la berit...

Read more
Takde keja la nie....

Takde keja la nie....

nie pagi tadi la.. saja layan selfie jab.... hari nie pakai baju korporat yg lagi satu yg 1st hari tu..hijau krim nie maroon plak...

Read more
Yeah!!!

Yeah!!!

assalamualaikum.. morning kengkawan semua.. selamat hari rabu!!! lagi 2 hari .. :-) esok khamis than jumaat yeah!! bukan ...

Read more
Ingatkan dah lupa

Ingatkan dah lupa

ingatkan dia dah lupa sbb tak suruh buat pun kali nie.. emm..... dah lega dah sekali...rupa2nya dia dah suruh orang lain yg bel...

Read more
Bukak kedai cuci karpet ker?

Bukak kedai cuci karpet ker?

nie aktiviti kami....masa Mummy Ayu cuti 2 hari minggu lepas.. emmmmm..bukak kedai basuh carpet kat depan rumah :-) mula2..ingat nak ...

Read more
Dia...Isteri Luar Biasa

Dia...Isteri Luar Biasa

okay...nak review sebuah lagi novel.. yg tajuk dia isteri jugak... Dia...Isteri Luar Biasa keluaran..Penulisan2u hasil karya Um...

Read more
Mesti la seimbang...

Mesti la seimbang...

assalamualaikum and selamat pagi semua salam selasa!! pagi nie..as usual.. kat opis dah sarapan pun dah nak mula buat kerja b...

Read more
Popia goreng

Popia goreng

satu lagi menu minum petang yg Mummy Ayu buat minggu lepas.. nie masa yg cuti 2 hari tu.. popia goreng.. nie takde resepi pun ..s...

Read more
Isteri Untuk Disewa

Isteri Untuk Disewa

okay..jom layan review novel. (dah lam tak buat review novel sbb dah lama tak baca novel) Isteri Untuk Disewa keluaran Karya Seni...

Read more
Novel ..... isteri?

Novel ..... isteri?

nie 2 buah novel yg Mummy Ayu baru abis baca (mood layan novel kureng la sekarang nie) dua2 buah pun tajuk ada perkataan ISTERI emm...

Read more
Donut Gebu ..... simple & sedap sesangat!!!

Donut Gebu ..... simple & sedap sesangat!!!

weekend lepas.. tetiba teringin nak makan homemade donut.. nak buat ngan Ibu...Ibu kat KL so...dok la google cari resepi jumaat tu an...

Read more
Dinner last friday

Dinner last friday

last friday.. spt direquest by Ian & Iris.... nak makan kat mcd baru.. (sebelah muzium n.s tu) emmmm...pegi la Mummy pun suk...

Read more
MONDAY

MONDAY

assalamualaikum and good morning semua selamat hari isnin!! pagi nie..busy sikit.. plus.. sakit perut la.. :-( but kerj...

Read more