Aktiviti Lunch we all...

hari nie gie makan makan ngan Netty
dah lama tak cita pasal makan makan nie
actually hari tu dah pegi gak sekali
tapi tak buat entry just Netty yang buat kat cini
so..kali ni Mummy Ayu yang buat entry plak pasal lunch nie...
hari nie Netty mengidam nak makan burger besar
selepas malam tadi dia tengok channel AFC
so..here we go...
order air cedap n cantik...
strawberry banana freeze
ini dia burger kami....
besar...
dan menyelerakan..
plus sedappp
netty gumbira dapat apa yang diidamkan
(baby kat dalam perut pun happy)
Mummy Ayu control....
Lin..tak makan coz dah makan ngan Datin..
he he he...
Netty berselera....
tapi burger kat situ memang best....
tengok..tinggal fries je
air pun licin....
pas makan
we all gie jenjalan
Lin belikan hadiah untuk Iris
Mummy Ayu pun belikan crown for my lil princess
nanti tunjuk ek...
pas tu Mummy Ayu belikan hadiah
untuk baby dalam perut
for baby Irfan
welcome present gitu
actually Ibu dia yang pilih nak belikan
pas tu Mummy yang bayarkan
kira presentkan....?
cantikkan...?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. wah nmpk menarik air & burger tu..kita mkn kt cni tk pernh lak try burger ..slalu amik shrimp...

    ni tony roma's kt mn..midvaley or sunway or cineleisure??

    ReplyDelete
  2. Tinie aka Ibu Fatin ~ cedap..jom!

    mama tisya ~ memang cedap..tony roma's kat midvalley...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...