Twilight

last week tengok cita twilight kat HBO
(baru 1st time tengok..cian kan?)
best sangat cita nie
romantik...
hero dah la encem...
vampire pun vampire la
janji encem, romantik, caring dll....la
for sure akan tengok lagi plus nak cari DVD
esok sambungn cita nie kat wayang
macam nak gie tengok
nak tanya cik Daddy nya
plus kena tinggan Ian & Iris...
so..thinking....emmmmm???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. sian.....tu la...lain kali, apa movie terbaru yg aku dok citer kat ko...ko dgr ngan teliti, takde la sampai berkurun citer nie kuar, baru ko nak tgk....huhuhu....ala...tgk la ngan aku, dah tentu2 laki haku bukan spesis suka tgk cerita lomantik nie...:(((

    ReplyDelete
  2. Best ek?...ari tu terlepas nak tengok kat astro...macam tak minat sangat citer vampire2 nih...tapi kamu kata best...bleh lah cuba...mana tau terpikat gak...hik3...

    ReplyDelete
  3. mmg tengah kababommm citer nie..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...