Nak kasi hadiah apa yer?

emmm...semalam cuti 1 hari lagi
my little princess demam lagi
sian dia...bad mood je
tak selesa kot rasa gigi nak kuar
tapi dah nampak dah cikit...
===
tak lama lagi
Iris dah setahun
sekejab jer rasa...
macam tak caya jer...
Iris nak setahun
tengah arrange kan birthday party untuk dia...
sapa nak datang???
will up date later...
but now tengah dok pikir nak kasi hadiah apa yer???
ada idea tak...
dulu waktu Ian setahun,
kasi gelang tangan silver
nak kasi gelang Iris dah ada dah
tapi tak pakai pun coz takut cicir...
rantai pun dah ada
any idea....
p/s: nak masukkan gambar dia
but tak edit lagi...
nanti ek....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wah..bestnyer... saya smpi skrg tak tunaikan lg hadiah 1st besday ank saya.. tp maybe nk belikan 'tricycle' kut..hihihi...

    utk iris hurm... bg rantai yg tertulis nama dia ke.. best gak kan..
    just cdgn shj.. :D

    ReplyDelete
  2. i dulu masa my boy genap sethn, i bagi hadiah baby laptop...kira educational long lasting toy..now he's 4 years old, elok jer lagi laptop tu ;)

    ReplyDelete
  3. eemmm masa mirul setahun dulu dpt car toy yg blh dia naik dan bawa keliling umah.. utk iris eemmmm apa kata hadiahkan gelang kaki ke..

    ReplyDelete
  4. Papa @ Mama Zara Sofea ~ ada gak terpikir nak kasi loket nama tu..but rantai Iris dah ada but loket tu macam best gak. Tq!

    mama zharfan ~ laptop..emm..ok gak. tq!

    CuTeMiUt78 ~ gelang kaki Iris dah ada, Tok Umi kasi hadiah waktu lahir hari tu..apa pun tq for the idea!

    ReplyDelete
  5. dear, how bout rantai yg tertulis nama dia sekali...mesti comel kan :D

    ReplyDelete
  6. dear, how bout rantai yg tertulis nama dia sekali...mesti comel kan :D

    ReplyDelete
  7. dear, how bout rantai yg tertulis nama dia sekali...mesti comel kan :D

    ReplyDelete
  8. salam..
    rantai with loket is a good idea but be careful..sebab budak2 nie tak pandai jaga...
    i wud suggest u bukakan account utk your princess..letakla amount yg besar sikit...or tanya dia apa yg dia nak...senang...

    ReplyDelete
  9. tetiba teringat cincin pemberian mak masa saya masa saya baby dlu...kenangan betul... plus loket tertulis 'Y'... shahdunyer.. kecik2 dlu pakai kalo ada majlis tertentu shj.. utk penggunaan seharian, rasanya tidak seswai..

    semua cdgn bagus2 kan.. terpulang pda mummy_ayu & budget...

    gud luck dear... (***syoknyer iris, mummy dia nk beli something special kan..)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...